Höganäs kommun Höganäs kommun

Snabbsök

Höganäs kommun
Start/Företagare/Nyhetsarkiv/Nominerade till årets företagsgala

Nominerade till årets företagsgala

Företagarna och Höganäs kommun arrangerar även i år en gala för att uppmärksamma Höganäs och Kullabygdens företagare. Den 6 mars utses bland annat Årets Företagare, men vem det blir är hemligt fram till galakvällen. Det delas dessutom ut pris i ytterligare fem kategorier.

- I år har vi öppnat upp för möjligheten att vem som helst har möjlighet att nominera i de olika kategorierna och det är roligt att vi fått så stor respons.  Av de 50-tal nomineringar som lämnats in är flertalet representerade i de olika kategorierna, säger en nöjd Åsa Lundqvist Peyron, näringslivschef.

Och de nominerade är…

Besöksnäring
Arilds Vingård
Mölle Krukmakeri
Kullamannen

Butik
S. Jönssons Bil
Gruvtorgets Parfymeri
Oldsbergs Ost

Entreprenör
Garage Bar
Sans och Balans
Larsviken

Matambassadör
Brännan Trädgård
Larsviken
Kullalamm

Kreatör
Kullalanet
Mölle Krukmakeri
Kullaliv

Garage Bar

Garage Bar är ett av de nominerade företagen

 

Företagsgalan hålls den 6 mars på Tivolihuset i Höganäs. Under kvällen delas de sex priserna ut och det bjuds på mingel, mat och underhållning. Moderator för galan, som startar klockan 18.30, är Olof Engvall. Antalet platser är begränsade, en plats kostar 500 kronor per kuvert. Anmälan görs på Företagarnas hemsida.

För mer information kontakta
Åsa Lundqvist Peyron, Näringslivschef
telefon 042-33 71 33, 0734-35 74 54 

---

Fakta

ÅRETS FÖRETAGARE Kriterier - På lokal nivå delas priset ut till företagare som utfört en prestation i sin kommun och fungerar som en förebild för andra företagare.

ÅRETS BESÖKSNÄRING Kriterier - Priset delas ut till den person och/eller företag som på ett nyskapande och kreativt sätt lyft fram Kullabygden och Höganäs kommun som ett extraordinärt attraktivt och inbjudande besöksmål.

ÅRETS BUTIK Kriterier - Priset delas ut till den butik som har ett gott kundbemötande, hög servicegrad, goda öppettider och bidrar till handelsutvecklingen i Höganäs.

ÅRETS ENTREPRENÖR Kriterier - Priset delas ut till den eller de personer som har en entreprenör-skapsanda i mästarklass och därmed berikar näringslivet i Höganäs med nya idéer, arbetstillfällen och stor utveckling.

ÅRETS KREATÖR Kriterier – Priset delas ut till den eller de personer som på ett kreativt och nyskapande sätt bidrar till att Höganäs och Kullabygden utvecklas till en kreativ skaparbygd.

ÅRETS MATAMBASSADÖR Kriterier - Priset tilldelas den person eller företag som lyft fram Kullabygdens kulinariska möjligheter, på ett modernt och nyskapande sätt. Till glädje för såväl besökare som oss som har förmånen att bo i detta rika matlandskap.

Sidan uppdaterad 12 februari 2014

Höganäs kommun Webbpolicy för webbplatsen