Höganäs kommun Höganäs kommun

Snabbsök

Höganäs kommun

Välkommen till vårt paradis

Det finns få platser i Sverige som kan erbjuda så mycket. Sätt guldkant på din vistelse i Höganäs Kullabygden genom att åka på tumlarsafari, ta en tur med speedbåt eller låt magiska Kullaberg tänja lite på gränserna. Keramiktraditionen är stark, men Höganäs är mer än bara keramik. Här finns något för alla.

Lyssna
 • Kullaberg

  Kullaberg populärt smultronställe

  Den tyska sajten "Schwedenstube.de" har låtit besökare och följare på sin Facebooksida välja ut sina 20 smultronställen i Sverige och med på listan finns naturreservatet Kullaberg.

  Publicerad 11 februari 2016
 • Handla med hjärtat

  Höganäs butiker firar alla hjärtans dag

  Höganäs butiker firar alla hjärtans dag på lördag den 13 februari. Handla i Höganäs och få en kopp kaffe på köpet - välkommen! Vi ses på stan!

  Publicerad 10 februari 2016
 • naturum öppettider 2016

  Besök naturum Kullaberg

  Se på utställningar och få inspiration till ditt Kullabergsbesök på naturum Kullaberg, som nu har öppnat för säsongen. Läs mer om vad som händer i februari i naturums programblad!

  Publicerad 3 februari 2016
 • Laxbild

  Åtta restauranger från Höganäs Kullabygden i White Guide

  Kärleken till mat och dryck är stor i Höganäs Kullabygden. Innan du tänkt tanken möts du av caféer och restauranger; havsnära, centralt, lantligt, oväntat. I år har åtta av våra restauranger kvalificerat sig till att få vara med i restaurangguiden White Guide, varav en är ny på listan.

  Publicerad 27 januari 2016

KONTAKT

DET HÄNDER

Höganäs kommun Webbpolicy för webbplatsen