Höganäs - väl värt att investera i
Höganäs kommun
Start Företagare Aktiviteter Företagaraktiviteter

Företagaraktiviteter

Här finner du aktiviteter för dig som är företagare i Höganäs kommun. Listan uppdateras kontinuerligt, så håll utkik!

Område

Aktiviteter för besöksnäringen
Familjen Helsingborg
Handelsplats Höganäs
Mässor
Nätverksträffar
Utbildningar
Stadshusluncher
Starta eget
Övrigt
 • The Academy - Från idé till företag

  25 september

  The Academy är kursen för nordvästskåningar som vill växa och utveckla en företagsidé. Vi vänder oss till dig som har tankar på att starta din egen verksamhet eller utveckla ditt företag med ambition att kunna leva på ditt företagande. Oavsett din idé, ålder eller bakgrund. Om detta är du så är du välkommen att ansökan om din plats.

 • Start-up Lab Amanda

  27 september

  Till start-up lab på Cafe Amanda kommer du med dina frågor, du kanske behöver hjälp med att utveckla din digitala strategi? Eller helt enkelt för att över en kopp kaffe diskutera din företagsidé. Vill du bara jobba med ditt företag i en ny miljö och träffa andra företag och möjliga samarbetspartners så är du också varmt välkommen.

 • Företagarnas Frukostmöte

  28 september

  Välkommen att börja dagen med god frukost och mingel med andra morgonpigga företagare. Denna morgon får n möta Peter Schölander, Höganäs Kommun.

 • Sociala medier - social selling. Utbildning för dig inom besöksnäringen

  3 oktober

  Hur skapar jag ett bra innehåll? Hur behåller jag kunden? Vi går igenom uppdateringskriterier, kampanjer, events och tittar på skillnaderna mellan PR, annonsering, branding och marknadsföring.

 • Start-up Lab Amanda

  11 oktober

  Till start-up lab på Cafe Amanda kommer du med dina frågor, du kanske behöver hjälp med att utveckla din digitala strategi? eller helt enkelt för att över en kopp kaffe diskutera din företagsidé. Vill du bara jobba med ditt företag i en ny miljö och träffa andra företag och möjliga samarbetspartners så är du också varmt välkommen.

 • HBG Talks 2017

  11 oktober

  Den 11 oktober är det dags för Hbg Talks 2017, Familjen Helsingborgs näringslivsdag! Hbg Talks är ett evenemang som uppmuntrar till interaktion och dialog. Här snackar vi näringsliv på ett nytt och annorlunda sätt. Vi möts! Vi interagerar! Vi pratar med varandra! På riktigt!

 • Ekonomi för icke ekonomer - utbildning för dig inom besöksnäringen

  19 oktober

  Lär dig förstå ekonomiska termer och rapporter. Vi tittar på nyckeltal - en ovärderlig informationskälla för optimalt beslutsfattande, budget - ett verktyg för kontroll och planering samt andra viktiga begrepp.

 • Industrin - din framtid

  25 oktober

  Visa upp ditt företag för framtidens personal! Industrins framtida kompetensförsörjning och den höga arbetslösheten bland ungdomar är två stora samhällsutmaningar. Industrin – din framtid? en eftermiddag i inspirationens tecken, har som syfte att visa alla ungdomar i nionde klass i Höganäs kommun vägarna till utbildningar och framtidsjobb inom industrin, och är en möjlighet för industriföretagen att göra en insats för sin framtida kompetensförsörjning.

 • Start-up Lab Amanda

  25 oktober

  Till Start-up Lab på Cafe Amanda kommer du med dina frågor, du kanske behöver hjälp med att utveckla din digitala strategi? Eller helt enkelt för att över en kopp kaffe diskutera din företagsidé. Vill du bara jobba med ditt företag i en ny miljö och träffa andra företag och möjliga samarbetspartners så är du också varmt välkommen.

 • Företagarnas Frukostmöte

  26 oktober

  Välkommen att börja dagen med god frukost och mingel med andra morgonpigga företagare. Denna morgon får vi möta Dag Richardsson, Höganäs Verkstad

 • Fördjupning Sociala medier – social selling – plats och publik. Utbildning för dig inom besöksnäringen

  7 november

  Med fokus på Google, Tripadvisor och Facebook så gör vi en ytterligare djupdykning kring hur sökfunktioner påverkar oss och vem som egentligen hittar vem.

 • Expedition Företag

  9 november

  Ett väl fungerande näringsliv är basen för Höganäs kommuns utveckling och tillväxt. Vi vill att det ska vara enkelt att starta, driva och utveckla företag i vår kommun.

 • Start-up Lab Amanda

  22 november

  Till start-up lab på Cafe Amanda kommer du med dina frågor, du kanske behöver hjälp med att utveckla din digitala strategi? eller helt enkelt för att över en kopp kaffe diskutera din företagsidé. Vill du bara jobba med ditt företag i en ny miljö och träffa andra företag och möjliga samarbetspartners så är du också varmt välkommen.

 • Stadshuslunch för företagare

  8 december

  En gång i kvartalet träffas företagare, politiker och kommunala tjänstemän på stadshuslunch. Stadshuslunchen bjuder på information, nätverksbyggande och buffélunch.

Sidan uppdaterad 12 april 2017

Kontakt

 • Näringslivsavdelningen

  Centralgatan 20
  263 82 Höganäs