Höganäs - väl värt att investera i
Höganäs kommun
Start Företagare Nyhetsarkiv

Nyhetsarkiv

Här listas alla nyheter som publicerats på förstasidan för huvudingång företagare.

 • Informationsträff för företagare om DNA-märkning

  I syfte att undvika stölder och inbrott möjliggör Swedbank tillsammans med Stiftelsen Gripen för ditt företag att köpa DNA-märkningspaket till rabatterat pris. Passa på att utnyttja erbjudandet av DNA-märkningspaket till halva priset 349 kr (normalpris 699 kr).

  Publicerad 16 oktober 2017
 • Industrin - din framtid?

  Nu börjar det närma sig den 25 oktober, dagen då Höganäs kommuns niondeklassare ska ge sig ut och besöka industriföretagen.

  Publicerad 12 oktober 2017
 • Företagsbesök på Swedbank

  Denna veckas företagsbesök ägde rum hos Swedbank. Det nya bankhuset i kvarteret Flora är en modell för andra moderna bankhus där kundmottagning och självbetjäning sker på ett modernt sätt.

  Publicerad 11 oktober 2017
 • Ny Euronässedel är här

  Sedan 2009 har Höganäs kommun kunnat erbjuda presentkortet Euronäs som "sin egen valuta" i olika valörer. Nu kommer det en ny sedel i valören 5 Euronäs. Genom att använda Euronäs gynnar du hemma-handeln i kommunen.

  Publicerad 10 oktober 2017
 • Företagslots

  Ska du starta eller utveckla en verksamhet som berör flera olika kommunala myndigheter eller som kräver flera tillstånd, exempelvis bygglov och serveringstillstånd? Då erbjuder Höganäs kommun företagslots. Det är en kostnadsfri tjänst med syftet att göra det enklare att starta och driva företag i Höganäs Kullabygden.

  Publicerad 9 oktober 2017
 • Dialog med näringslivet

  I denna vecka besökte en liten grupp tjänstemän och politiker från Höganäs kommun Länsbergs fastighetsförmedling AB.

  Publicerad 6 oktober 2017
 • Är hållbarhetsfrågor lönsamt?

  Visst är hållbarhetsfrågor viktiga för framtiden. Men är de viktiga för små företag och deras lönsamhet?

  Publicerad 6 oktober 2017
 • Inspirationsdag för dig som är naturturismföretagare 15 november

  Vad gör vi tillsammans för att Skåne ska bli en naturturismdestination i toppklass? Tillsammans med Länsstyrelsen och LRF bjuder Tourism in Skåne (TiS) in till en inspirerande heldag.

  Publicerad 5 oktober 2017
 • Höstens utbildningar för dig inom besöksnäringen

  Ekonomi och sociala medier. Välkommen till höstens utbildningar inom Tourism Academy! Utbildningarna arrangeras av Familjen Helsingborg.

  Publicerad 5 oktober 2017
 • Handelsplats Höganäs på inspirationsresa i Köpenhamn

  Den 28 september åkte ett tjugotal handlare och tjänstemän från Höganäs kommun till Köpenhamn för inspiration till handelsutvecklingen i Höganäs.

  Publicerad 29 september 2017
 • HBG Talks 11 oktober

  Den 11 oktober är det dags för Hbg Talks 2017, Familjen Helsingborgs näringslivsdag! Hbg Talks är ett evenemang som uppmuntrar till interaktion och dialog. Här snackar vi näringsliv på ett nytt och annorlunda sätt!

  Publicerad 28 september 2017
 • Höganäs - topp tio i landet

  Idag, den 26 september, släppte Svenskt Näringsliv sin ranking av företagsklimatet i Sverige. I den nationella rankingen av de 290 svenska kommunernas företagsklimat ligger Höganäs på plats 7, och får också högst betyg bland kommunerna i Skåne när det gäller det sammanfattande omdömet av företagsklimatet. Dock tappar vi två steg i rankingen från föregående år då vi låg på plats 5.

  Publicerad 26 september 2017
 • Start-up Lab - Coompanion

  På onsdag är det återigen dags för Rebecka Hinn från Coompanion att inta Café Amanda. Hon är expert på socialt företagande och att starta företag ihop med andra.

  Publicerad 25 september 2017
 • Vill du stärka din digitala närvaro?

  Under hösten hålls kostnadsfria informationsmöten med Innosearch som följs av Workshops för den som vill fördjupa sig mer.

  Publicerad 25 september 2017
 • Näringslivsnytt september

  I vårt nyhetsbrev Näringslivsnytt kan du denna gång läsa om att Höganäs kommun söker näringslivsambassadörer - du kan vara med och nominera! Du får också veta mer om Start-up Lab för nya företagare och höstens aktiviteter.

  Publicerad 15 september 2017
 • Start-up Lab den 13 september

  Till detta Start-up Lab på Café Amanda, Höganäs Bibliotek, kom ett tiotal personer sugna på att starta egen verksamhet. Guy Rambech från Nyföretagarcentrum i Nordvästra Skåne gav goda råd och svarade på frågor.

  Publicerad 14 september 2017
 • Höstens första stadshuslunch

  Den 8 september samlades ett nittiotal företagare, politiker och kommunala tjänstemän på höstens första stadshuslunch. Förutom lunch bjöds det på nyheter inom kommunen.

  Publicerad 12 september 2017
 • På onsdag kommer Guy från Nyföretagarcentrum till Café Amanda

  På onsdag är det återigen dags för Start-up Lab på Café Amanda och denna gången har vi med oss Guy från Nyföretagarcentrum.

  Publicerad 11 september 2017
 • Nominera näringslivsambassadör

  Är du eller känner du Höganäs nya näringslivsambassadörer?

  Publicerad 8 september 2017
 • Årets klassiker i restauranggalan från Höganäs?

  Rut på Skäret - Är en av tre finalister i kategorin "Årets Klassiker" vid årets restauranggala.

  Publicerad 7 september 2017
Föregående1234567...

Sidan uppdaterad 13 februari 2017