Höganäs - väl värt att investera i
Höganäs kommun

Höganäs fyller 80 år 2016. Vi har firat hela året och fortsätter firandet under hösten med bland annat en 80-meter lång blomsterrabatt, jubileumslopp, krönikespel och fotografisk rundvandring.

Vill du jobba hos oss? Här hittar du de lediga tjänster vi har just nu.

Under sommaren har hemsidan gjorts om och länkarna till Fronter har ändrats. Så här fungerar det nu.

 • Ryds marknad i Höganäs

  Lördagen den 29 oktober är det dags för den årliga höstmarknaden kring Gruvtorget i Höganäs klockan 08.00-18.00. En familjemarknad med tivoli, knallar, hantverkare och föreningar.

  Publicerad 27 oktober 2016
 • Kommunfullmäktige sammanträder 27 oktober

  Torsdag 27 oktober klockan 18.30 startar kommunfullmäktiges sammanträde i Sessionssalen i Höganäs Stadshus. På sammanträdet kommer bland annat ärenden om Höganäs kommuns delårsrapport för januari till augusti 2016 och antagandet av biblioteksplanen att behandlas. Du är välkommen att vara med och ställa en fråga till en politiker på allmänhetens frågestund. Tänk på att frågan måste komma in till kommunen senast två veckor före sammanträdet.

  Publicerad 26 oktober 2016
 • Vattenläcka i Höganäs

  På grund av en akut vattenläcka i korsningen Långgatan/Västra Parkgatan i Höganäs är vattnet avstängt för boende i närheten. Arbetet med att åtgärda läckan är påbörjad. Vatten finns att hämta utanför Långgatan 20. Vattnet beräknas i nuläget att vara åter under eftermiddagen.

  Publicerad 24 oktober 2016
 • Gå på föreläsning

  Möt Lina Nordstrand från Höganäs som har skrivit Lilla integrationshandboken. Boken består av 23 olika uppmaningar som vänder sig till dig som vill göra något konkret för att främja integrationen men kanske inte vet vad.

  Publicerad 24 oktober 2016
 • Aktuella driftstörningar

  Här kan du se om vi har några aktuella driftstörningar i vattennät, elnät, fjärrvärme och fiber. Via länkarna kan du även välja att få SMS-avisering vid driftstörningar.

  Publicerad 21 oktober 2016
 • Så undviker du inbrott i din bostad

  Hösten är här och dagarna blir mörkare. Det gör också att inbrottstjuven kan ta hjälp av mörkret för att begå inbrott. Det är med andra ord dags att se över ditt inbrottsskydd. Ta del av några bra tips som kan försvåra inbrott i din bostad.

  Publicerad 21 oktober 2016
27 oktober
Alice - eller konsten att flytta en mamma!
29 - 30 oktober
Hästtävlingar
29 oktober
Barnteater - Den röda tråden
29 oktober
Ryds Marknad 08.00 - 18.00
Gå till kalendern