Höganäs - väl värt att investera i
Höganäs kommun

Höganäs fyller 80 år 2016. Vi kommer bland annat att så en 80-meter lång blomsterrabatt, bjuda på en 80-meter lång tårta och på kulturnatten den 17 september kommer Hasse Andersson och firar med oss!

Inga väntetider. Inga köer. Inga öppettider att hålla reda på. Nu kan du sköta dina ärenden till kommunen här i vår nya e-tjänstportal!

Sommar. Ledighet. Bygden är full av aktivitet. Spana in sommarlovsprogrammet och vad Höganäs Kullabygden har ett erbjuda!

 • Aktuella driftstörningar

  Här kan du se om vi har några aktuella driftstörningar i vattennät, elnät, fjärrvärme och fiber. Du kan även välja att få SMS-avisering vid driftstörningar.

  Publicerad 22 juli 2016
 • Brand vid Kullens fyr

  Med anledning av en brand i en servering uppe vid Kullens fyr rekommenderar vi dig som har planer på att ta dig dit idag, torsdagen den 21 juli, att välja annat resmål. Om du redan är vid platsen ber vi dig att hålla dig på avstånd så att räddningstjänsten kan arbeta ostört.

  Publicerad 21 juli 2016
 • Är du berörd av bygglov?

  Det har kommit in en bygglovsansökning till byggnadsnämnden som avviker från detaljplanen eller byggande utanför detaljplanerat område. Ansökan gäller bygglov för nybyggnad av flerbostadshus samt förråd i Månstorp 34, Norra Månstorpsvägen i Höganäs.

  Publicerad 21 juli 2016
 • Välkommen till vår nya hemsida

  Genom modernare design, mer relevant innehåll och ett bildspråk som skapar en känsla av hur det är att bo och verka i kommunen har vår hemsida hoganas.se fått ett nytt uppfräschat utseende.

  Publicerad 18 juli 2016
 • Flower Power i Tivoliparken

  Den 11 augusti är det dags för Flower Power, en dag i sommarblommans tecken. Programmet är fullspäckat och innehåller bland annat föreläsningar med Rigmor Celander och Peter Englander, guidningar och försäljning.

  Publicerad 17 juli 2016
 • Vi söker en planarkitekt

  Vi söker dig som är kreativ och jobbar självständigt. Du kommer att leda både mer och mindre komplexa stadsbyggnadsprojekt som ställer krav på samordning med övriga projektdeltagare, både internt inom kommunen och externt med andra aktörer i samhället.

  Publicerad 17 juli 2016
18 maj - 10 september
"Artrally"
20 maj - 28 augusti
Himmelstorps hembygdsgård
1 juni - 15 augusti
Sommarlovsprogram 2016
11 juni - 24 september
Torghandel 11 juni - 30 september
Gå till kalendern