Höganäs - väl värt att investera i
Höganäs kommun

Höganäs fyller 80 år 2016. Vi har firat hela året och fortsätter firandet under hösten med bland annat en 80-meter lång blomsterrabatt, jubileumslopp, krönikespel och fotografisk rundvandring.

Vill du jobba hos oss? Här hittar du de lediga tjänster vi har just nu.

Under sommaren har hemsidan gjorts om och länkarna till Fronter har ändrats. Så här fungerar det nu.

 • Arrangemangsfyrverkeri i Mölle

  Ett företag kommer att avfyra ett arrangemangsfyrverkeri i Mölle fredagen den 9 december. Fyrverkeriet kommer att utföras någon gång mellan 21.30 och 22.30. Fyrverkeriet varar cirka 5-10 minuter.

  Publicerad 7 december 2016
 • Ny bok om Höganäs gruvarbetare och Prins Gustav Adolf schakts historia

  År 2011, precis 50 år efter att den sista gruvan stängdes i Höganäs fick lokalhistorikern Torbjörn Gerward i uppdrag att intervjua de sista gruvarbetarna. Intervjuerna blev fylliga och Torbjörn Gerward har under fem års tid färdigställt dem i boken Fem gruvarbetares minnen och Prins Gustaf Adolfs schakts historia. Boken ger en detaljerad bild av gruvarbetarnas vardag och är en unik skildring av bygdens gruvhistoria.

  Publicerad 6 december 2016
 • En plats för lek

  Lekplatsen i Folkparken är snart färdigställd. Den är placerad på samma ställe som den gamla och mycket av den äldre lekutrustningen återanvänds fast med ny placering.

  Publicerad 6 december 2016
 • Karttjänster uppgraderas

  På grund av uppdateringar ligger kommunens karttjänster nere under eftermiddagen tisdag 6 december. Detta gäller alla kartor på vår hemsida inklusive externa kartor som är knutna till hemsidan via bland annat våra e-tjänster.

  Publicerad 6 december 2016
 • Delar av socialnämndens verksamhet kan komma att bli helägt kommunalt bolag

  Kommunstyrelsen beslutade under tisdagseftermiddagen den 29 november att ställa sig positiva till att genomföra en bolagisering av delar av socialnämndens verksamheter. Detta innebär att frågan kommer gå vidare för beslut vid kommunfullmäktiges sammanträde den 15 december 2016. Här kan du ta del av beslutsunderlaget och läsa vanliga frågor och svar kring en eventuell bolagisering.

  Publicerad 5 december 2016
 • Dags för kommunfullmäktige

  Välkommen att till kommunfullmäktige torsdagen den 15 december 2016 klockan 18.30 i Sessionssalen i Stadshuset, Höganäs. Kommunfullmäktige kommer bland annat ta ställning till antagande av naturvårdsplan och bolagisering av delar av socialnämndens verksamheter.

  Publicerad 5 december 2016
10 - 11 december
Fotboll - Per i Viken cup
11 december
Traditionsrikt adventskaffe med underhållning
12 december
Författarafton Linn Ullmann 19.00
16 december
Musikhjälpen på Eric Ruuths kulturhus
Gå till kalendern