Höganäs - väl värt att investera i
Höganäs kommun
Start Invånare Nyhetsarkiv

Nyhetsarkiv

Nedan hittar du alla nyheter som publicerats på förstasidan för huvudingång invånare.

 • När kylan slår till

  När nattemperaturen sjunker ner under nollan och gång- och vägbanor täcks av snö eller is kan du ändå sova lugnt. Personalen på teknik- och fastighetsförvaltningen är morgonpigga och tar hand om skötseln av gator och allmänna platser. Under veckorna 46 – 13 kontrolleras väglaget redan klockan 03.00 på morgonen.

  Publicerad 23 februari 2017
 • Klass 1-varning för snöfall under torsdagskvällen

  Ett mindre lågtryck passerar Östersjön i kväll och i natt och det ger snöfall i Skåne. Ta det försiktigt om du ska ge dig ut!

  Publicerad 23 februari 2017
 • Projektmässa på Kullagymnasiet

  Torsdag 2 mars är det dags för Kullagymnasiets projektmässa där alla elever i årskurs tre ställer ut och visar upp de arbeten de hållit på med sedan i höstas. Bredden på deras arbeten är stor; allt från framställning av biogas till romanskrivande.

  Publicerad 23 februari 2017
 • Klass 1-varning under onsdagskvällen

  SMHI har gått ut med en klass 1-varning för blåst under onsdagskvällen.

  Publicerad 22 februari 2017
 • Till traineeprogrammet 2017 söker vi...

  Byggprojektledare, Digitaliseringsutvecklare, HR/Personalvetare, Organisationsutvecklare med grönt fokus, Samhällsutvecklare, Sjuksköterska, Socionom och Trafikingenjör/trafikplanerare.

  Publicerad 22 februari 2017
 • Bor du i Mölle?

  Det har kommit in bygglovsansökningar till byggnadsnämnden som avviker från detaljplanen eller som innebär byggande utanför detaljplanerat område.

  Publicerad 22 februari 2017
 • Nu införs nyckelfria lås i hemvården

  Höganäs kommun inför ett system med personallås för alla personer som har hemtjänst eller trygghetslarm. Detta för att säkerställa kvaliteten vad gäller nyckelhantering och för att öka säkerheten bland kunderna

  Publicerad 21 februari 2017
 • Det går bra för Höganäs

  Även 2016 redovisar Höganäs kommun ett överskott i ekonomin. Resultatet är plus 14,7 miljoner kronor. Det är attraktivt att bosätta sig i Höganäs och vi växer i invånarantalet mer än vad vi hade räknat med. Tillväxten innebär en utbyggnad av bland annat skolor och förskolor.

  Publicerad 21 februari 2017
 • Det kan förekomma kortare driftstörningar i vattenleveransen

  Driftstörningar i vattenleveransen beror på ett underhållsarbete som planeras pågå hela mars månad ut. Berörda gator är: Sandflygsgatan, Furugatan, Stormgatan, Gruvgatan, Regeringsgatan, Långörsgatan och Sågaregatan.

  Publicerad 20 februari 2017
 • Problem med att betala din faktura till kommunen?

  Många har idag haft svårt att betala sin faktura till kommunen via sin internetbank. Avvakta med din betalning till oss på BG 5127-9362 tills imorgon. Vi jobbar för fullt med att åtgärda felet och beklagar besväret.

  Publicerad 20 februari 2017
 • Polisen är tillbaka på Torggatan

  Sedan branden i Polishuset den 19 januari har Höganäspolisen suttit i Stadshusets reception. Nu är Polisen tillbaka hos sig på Torggatan i Höganäs. Personalen i Stadshusets reception tycker att det har varit trevligt och lärorikt att arbeta tillsammans över myndighetsgränserna.

  Publicerad 20 februari 2017
 • Lerberget 62:102 med flera

  Markanvisningstävlingen för planområdet är avgjord. Vinnande bidraget "Garngården" är framtagen av Derome Mark och bostad i samarbete med Möllers Arkitekter. Vinnande bidrag kommer ligga till grund för kommande granskningsförslag. Viss bearbetning och anpassning av förslaget kan att komma ske inför granskning.

  Publicerad 20 februari 2017
 • Nu byts bibliotekssystem och webb

  Under vecka nio, 27/2-5/3, byts bibliotekssystemet för biblioteken inom hela Familjen Helsingborg. Under perioden byter vi också webbplats. Detta medför vissa begränsningar i servicen. Men när webben och systemet är bytt förenklar det för användaren.

  Publicerad 20 februari 2017
 • Starta eget företag i sommar genom ungdrive

  I februari startar rekryteringen till UngDrive 2017. Precis som förra året samarbetar de fyra kommunerna Båstad, Höganäs, Ängelholm och Örkelljunga med UngDrive för att ge ungdomar som går första eller andra året på gymnasiet chans att driva sitt eget företag under sommarlovet.

  Publicerad 20 februari 2017
 • Vattenläcka på Långgatan 57

  På grund av en vattenläcka på Långgatan 57 kommer ert vatten stängas av idag. Vatten finns att hämta i en brandpost vid korsningen Rågångsgatan/Långgatan. Vattnet beräknas vara åter på eftermiddagen.

  Publicerad 20 februari 2017
 • Aktuella driftstörningar

  Här kan du se om vi har några aktuella driftstörningar i vattennät, elnät, fjärrvärme och fiber. Via länkarna kan du även välja att få SMS-avisering vid driftstörningar.

  Publicerad 17 februari 2017
 • Din tidning - HK-magasinet är här

  Årets första nummer av HK-magasinet kommer ut helgen 18-19 februari. Du kan bland annat läsa om visionerna, planerna och byggnationerna i bygden, om vad några av våra politiker tänker om kultur- och fritidsaktiviteter i kommunen, och om Alex och Josefin som gifte sig borgerligt i Krapperupsparken. Självklart innehåller numret också allt du behöver veta inför sportlovet vecka åtta.

  Publicerad 17 februari 2017
 • Begränsad tillgång till arkivhandlingar

  Under februari och mars är tillgången på arkivhandlingar före 1971 starkt begränsat på grund av flytt av dessa handlingar till en ny arkivdepå. Vi ber om ursäkt och hoppas på överseende.  

  Publicerad 17 februari 2017
 • Bekymmer med trygghetslarmen i kommunen

  Vi har bekymmer med trygghetslarmen. Felsökning pågår. Har du frågor kan du ringa larmcentralen på 042-33 74 20.

  Publicerad 15 februari 2017
 • Succén är tillbaka - det är öppet hus på räddningstjänsten

  Varmt välkommen till öppet hus måndagen den 20 februari. Kom och titta på våra räddningsfordon och delta i frågesport. Det finns även möjlighet att åka brandbil och prova på att släcka en brand. Vi ses väl?

  Publicerad 15 februari 2017
Föregående1234567...

Sidan uppdaterad 23 februari 2016

Kontakt

 • Höganäs kommun
  042-33 71 00
  Fax: 042-34 99 16

  Centralgatan 20
  263 82 Höganäs