Höganäs - väl värt att investera i
Höganäs kommun
Start Invånare Nyhetsarkiv Höganäs är bland de bästa i Sverige

Vi är bland de bästa i Sverige!

Vi har gjort det igen. Höganäs kommun är en av de ekonomiskt mest välskötta kommunerna! Vi har fått betyget A i Svensk Kommunratings årliga jämförelse. Varje år gör Svensk Kommunrating en genomgång av alla kommuner i Sverige. Ur analysen får vi fram en rating på varje kommun som visar hur bra ekonomi kommunen har. Det går med andra ord väldigt bra för oss!

– Det är alltid roligt med utmärkelser och det här är en bekräftelse på att vi sköter kommunens ekonomi på ett ansvarsfullt sätt. Tillsammans med de goda betyg vi får från våra verksamheter blir detta ett bevis på att vi är väl värda att investera i, säger en nöjd Herman Crespin, kommunchef i Höganäs.

– Det må kanske låta lite småtråkigt i vissas öron, men att vi håller ordning och reda i ekonomin är jätteviktigt för att vi ska kunna utveckla våra verksamheter, menar Peter Schölander (M), kommunstyrelsens ordförande i Höganäs.

På bilden ser du Peter Schölander (M), kommunstyrelsens ordförande, Maria Bylund, ekonomichef och Herman Crespin, kommunchef, som stolt visar upp den inramade utmärkelsen som intygar att Höganäs är en av de mest ekonomiskt välskötta kommunerna i landet.

Inte nog med att vi är en av de mest välskötta kommunerna i Sverige, vi växer också så att det knakar! Det gör att vi närmar oss vårt visionsmål. Fantastiskt att det går så bra för Höganäs! 

Sidan uppdaterad 7 december 2017