Höganäs - väl värt att investera i
Höganäs kommun
Start Invånare Nyhetsarkiv Goda omdömen från företagen om Höganäs företagsklimat

Goda omdömen från företagen om Höganäs företagsklimat

Svenskt Näringsliv gör årligen en enkät till företagen om hur de ser på det lokala företagsklimatet i sin kommun. Idag presenterades svaren på enkäten och i det sammanfattande omdömet om företagsklimatet ligger Höganäs kommun fortfarande bäst i Skåne.

I de övriga 12 delfrågorna har omdömenas poängbedömning ökat jämfört med förra årets enkät och i tre av delfrågorna ligger Höganäs i topp 5 i landet. Den 2 oktober kommer Svenskt Näringsliv att presentera den årliga rankingen av Lokalt Företagsklimat i Sverige, då vet vi om vår placering som nummer sju i landet ökar.

-Förra veckan fick vi ett fint resultat i SKLs Insiktsundersökning och därför är det riktigt kul att se att denna enkätundersökning ger samma besked: Höganäs är den kommun i Skåne där företagen tycker om att driva företag och trivs väldigt bra. Kommunens uttalade ambition är att det ska vara enkelt att driva företag här och detta är ett kvitto på att vårt målmedvetna arbete ger resultat, säger Åsa Lundqvist Peyron, näringslivschef.

foretagsklimat.se kan du söka på Höganäs kommun och se resultaten på enkäten.

Sidan uppdaterad 15 maj 2018