Höganäs - väl värt att investera i
Höganäs kommun
Start Invånare Nyhetsarkiv Mia Skäringer gör webb-tv i Höganäs

Mia Skäringer gör webb-tv i Höganäs!

I dagarna startar inspelningen av web serien HOLY MARY – ett revben i drinken med komikern, sångerskan och skådespelerskan Mia Skäringer tillsammans med Johan Fritzell och Johan Åkerberg som står bakom framgångskonceptet Holy Smoke BBQ. Serien kommer att spelas in på Holy Smoke BBQ i Bräcke och runt omkring i Kullabygden i nordvästra Skåne. Exekutiv producent är Gabriel Lázár, marknadschef på Advokatfirman Lindahls Göteborgskontor.

Motsatsen till finporslin på stajlade bryggor
”Det här är en rock ´n´ roll produktion. Vi kände redan första gången vi var där och hälsade på att det var så skönt att se kombinationen mat, människor och musik i en ny miljö, som en knivskarp kontrast till alla bryggor med finporslin och kändisar i skärgården. Indirekt en pik till mig själv och ”Mia på Grötö”. Följ med mig och familjen på semester hos våra vänner på Holy Smoke BBQ i Bräcke. ”Vi kommer att bo i en husvagn på en åker vid restaurangen, resten är oklart men ordnar sig säkert. Det är inte så jävla noga, säger Mia Skäringer.

Gästartister
Det blir både svenska och internationella gästartister som kommer och besöker webb-tv serien HOLY MARY i Bräcke.

Serien kommer att sändas på egen webb-plattform
Vi kom på idén och valde att sätta bollen i rullning, annars är det så långa ledtider, men nu gjorde vi det bara - rockigt och på infall. Ingen stor apparat med tider i tv-tablåer, berättar Gabriel Lázár. Bara snabba beslut och engagerade människor som har kul tillsammans. Serien kommer att vara tillgänglig för alla att se på webben med premiär under våren 2018.

Mias egna ord om programmet:
Min man har gått ”all in bbq” och har ett grönt ägg som älskarinna. Han är också mycket nära vän med Johan Fritzell som driver Holy Smoke BBQ. De har även blivit mina vänner. Programserien är ett spontant infall då vi ändå skulle hänga hos dem i sommar och prova på husvagnslivet på de skånska slätterna. Jag är också lite nyfiken på vad som driver männen runt elden? Hur nära får jag komma utan att jag hotar.

Johan och Johan driver Sveriges bästa bbq rökeri och man kan lätt bli kär i atmosfären. Kul att visa något annat av sommarsverige än skärgård och mys på olika bryggor. Jag är inget stort fan av kött. Speciellt inte när jag grillar dåligt.. Och det mest smakar tändvätska och natriumglutamat. Men det finns ju mer du kan röka och grilla än bara kött. Om sommaren nu handlar så jäkla mycket om att dra fram grillen... Borde man inte lära sig att göra det all in?

Jag ska själv lära mig att grilla riktigt bra ”open fire” fisk! Sen ska jag också försöka lura dit en och annan artist, lära mig att spela gitarr och lära mig rida. Vi kan ju inte bara moffa mat. Det enda jag egentligen säkert kan säga om den här filmade semestern är att det inte kommer bli några tabata pass. Däremot ett och annat Tabita utfall.

För mer information kontakta Elcim Yilmaz, 0733-414180 eller This is an email address

Foto: David Back

Här kan du lyssna på Kullapodden med Johan Fritzell på Holy Smoke BBQ!

Sidan uppdaterad 2 augusti 2017