Höganäs - väl värt att investera i
Höganäs kommun
Start Invånare Nyhetsarkiv Drömmer du om att starta eget företag?

Drömmer du om att starta eget företag?

Är det din tur att förverkliga din dröm i livet? I Höst kör vi Start-up lab på Café Amanda i Höganäs. Varannan onsdag med start den 30 augusti har du möjlighet att träffa de som är experter på att starta eget företag. Kom till våra start-up labs så hjälper vi dig. Det är gratis, ingen anmälan behövs och alla idéer är välkomna!

Nyföretagandet är på topp i Höganäs och Kullabygden. Första halvåret av 2017 startade över 130 nya företag. Är det din tur att förverkliga din dröm i höst? Höganäs kommun med samarbetspartners är specialister på olika delar i konsten att starta företag. Kom till start-up lab på Café Amanda så hjälper våra experter dig med din idé!

Ni kommer att få träffa Rebecka från Coompanion som är expert på socialt företagande och på att starta företag ihop med andra, Guy från nyföretagarcentrum som är riktigt vass på att vässa affärsidéer, peppa och vägleda samt, Karl från Almi som har koll på olika finansieringsalternativ. Du kommer få möjlighet att sitta ner med dem och diskutera din affärsidé, men du är också välkomna om du bara vill byta miljö och jobba från en annan plats, lära känna  andra i samma situation eller prata med oss från näringslivsavdelningen.


Start-Up Lab Amanda 
30 augusti Rebecka Hinn Coompanion
13 september Guy Rambech, Nyföretagarcentrum
27 september Rebecka Hinn, Coompanion
11 oktober Karl Grudén, Almi
25 oktober Guy Rambech, Nyföretagarcentrum
22 november Karl Grudén, Almi

Plats: Café Amanda, Höganäs bibliotek
Tid: 09.00 - 12.00

Läs mer om våra besökare
Coompanion
Nyföretagarcentrum
Almi

Möt andra kommuninvånare som valt att starta eget
Synnöve Larsson
Åsa Sjöblom

Sidan uppdaterad 14 juli 2017