Höganäs - väl värt att investera i
Höganäs kommun
Start Invånare Uppleva och göra

Upplev härliga Höganäs

Vi är stolta över att ha Skånes största sportcenter och över att ha blivit utnämnt till bäst i Sverige på idrottsanläggningar och kulturverksamhet. Under denna flik hittar du det mesta av det som erbjuds i kommunen - allt från idrottsanläggningar, parker, evenemang, biblioteksverksamhet, möjligheter att hyra lokal, stöd till föreningsliv och mycket annat.

 • Skolavslutningsfestival - visa upp er förening/organisation?

  På grundskolornas avslutningskväll den 14 juni ordnar kommunen en stor skolavslutningsfestival för ungdomar på Höganäs Sportcenter. Målgruppen för festivalen är ungdomar from åk 7 tom åk 2 i gymnasiet.

  Publicerad 11 april 2017
 • Kulturnyhetsbrev april

  April månad rymmer massor med olika arrangemang - du kan ta del av spännande lokalhistoria, författarafton, se teaterföreställningen Göthe & Karl Gerhard - Jag blir nog aldrig bjuden dit igen och mycket annat.

  Publicerad 30 mars 2017
 • Aktiv i en idrottsförening - en dag för dig!

  Ta chansen den 7 maj och lyssna på Kalle Zackari Wahlström, känd från SVT:s programserie "Gympaläraren" och "Svett och etikett". Skåneidrottens uppskattade föreläsare Anders Svensson belyser området ”Toppning och andra utmaningar inom barn- och ungdomsidrotten”.

  Publicerad 9 mars 2017
 • Bok- och tidsskriftsloppis

  Lördag 4 februari klockan 11.00 går startskottet för Höganäs Biblioteks årliga bok- och tidskriftloppis. Passa på och fynda hela årgångar av tidskrifter, en mängd böcker, ljudböcker och musik-CD. Välkommen!

  Publicerad 16 januari 2017
 • Barnteater våren 2017

  Nu startar barnteatersäsongen i Höganäs kommun. Nio föreställningar är fördelade på kommunens bibliotek och på Tivolihuset. Succén babblarna kommer tillbaka i maj.

  Publicerad 10 januari 2017
Föregående12

Sidan uppdaterad 18 januari 2017

Kontakt

 • Kultur- och fritidsförvaltningen
  042-33 72 14

  Höganäs Bibliotek
  Köpmansgatan 10