Höganäs - väl värt att investera i
Höganäs kommun
Start Invånare Uppleva och göra

Upplev härliga Höganäs

Vi är stolta över att ha Skånes största sportcenter och över att ha blivit utnämnt till bäst i Sverige på idrottsanläggningar och kulturverksamhet. Under denna flik hittar du det mesta av det som erbjuds i kommunen - allt från idrottsanläggningar, parker, evenemang, biblioteksverksamhet, möjligheter att hyra lokal, stöd till föreningsliv och mycket annat.

 • Höstlovsprogram 2017

  Höstlovet närmar sig och det arrangeras aktiviteter runt om i kommunen, följ med på spökjakt med spöket Ludde längs Kullabergs slingrande stigar, spela bowling eller var med och skapa en flygande matta.

  Publicerad 9 oktober 2017
 • Keramiskt Stipendium 2017

  Årets stipendium tilldelas keramikern Henny Linn Kjellberg som är en framstående keramiker som har tillfört keramiknäringen kvalitet och nyskapande. Priset delas ut den 7 oktober kl 15.00, under Keramikdagarna. Prissumman är 30 000 kronor.

  Publicerad 4 oktober 2017
 • Keramikdagarna 7 - 8 oktober

  Keramiskt center, Höganäs Museum och Höganäs kommun Keramikdagarna helgen 7–8 oktober. Ta en tur till keramiska verkstäder i trakten, besök Keramiskt center och lyssna på föredrag, titta på workshows, prova på att dreja och se när årets keramikstipendiat får sitt pris. Eller följ med på en intressant keramikvandring genom Höganäs. Upplev keramiken i Höganäs och Kullabygden!

  Publicerad 4 oktober 2017
 • Höstens barnteatrar

  Under året ordnar kultur-och fritidsförvaltningen sammanlagt tio teaterföreställningar för barn på Höganäs Bibliotek, Tivolihuset och på kommunens biblioteksfilialer. Träffa trollerikonstnären Jozima, Sagofen Isadora eller föreställningen med Pettsson och Findus och Sven Nordqvists andra figurer.

  Publicerad 19 september 2017
 • Kulturnatt 16 september

  Höganäs största folkfest! Nano från Melodifestivalen 2017, komikern Robin Paulsson, prova-på-Lindyhop, Manymoods-Nicolas de Francesco, Viktor Bergendal, Cecilia Alling Andersen och Julia Ljungström spelar filmmusik i Himmelfärdskyrkan, kultur-, idrotts och hedersprisutdelning, trolleri med Jacob Schenström med mycket mera.

  Publicerad 15 augusti 2017
Föregående12

Sidan uppdaterad 15 augusti 2017

Kontakt

 • Kultur- och fritidsförvaltningen
  042-33 72 14

  Höganäs Bibliotek
  Köpmansgatan 10

SENIOR SPORTSKOLA

Senior Sportskola för dig i åldern 60+. Syftet med skolan är att främja ett hälsosamt åldrande, där vi utgår ifrån de fyra hörnpelarna social gemenskap, meningsfull sysselsättning, fysisk aktivitet och goda matvanor. Läs mer.