Höganäs - väl värt att investera i
Höganäs kommun
Start Invånare Uppleva och göra

Upplev härliga Höganäs

Vi är stolta över att ha Skånes största sportcenter och över att ha blivit utnämnt till bäst i Sverige på idrottsanläggningar och kulturverksamhet. Under denna flik hittar du det mesta av det som erbjuds i kommunen - allt från idrottsanläggningar, parker, evenemang, biblioteksverksamhet, möjligheter att hyra lokal, stöd till föreningsliv och mycket annat.

 • Sommarlovsprogram 2017

  Sommarlov 2017 många aktiviteter att välja på, prova på programmering, graffitiworkshop, bumpersoccer, allsång, utomhusbio eller testa spela padel. Läs hela sommarlovets program här.

  Publicerad 22 maj 2017
 • Tennisbanor i Höganäs kommun

  Intresserad av tennis. Vi har ett flertal tennisbanor och ett par padelbanor i kommunen. Läs mer om de olika anläggningar, tennisföreningarna och hur ni bokar tider.

  Publicerad 4 maj 2017
 • Kulturnyhetsbrev april

  April månad rymmer massor med olika arrangemang - du kan ta del av spännande lokalhistoria, författarafton, se teaterföreställningen Göthe & Karl Gerhard - Jag blir nog aldrig bjuden dit igen och mycket annat.

  Publicerad 30 mars 2017
 • Barnteater våren 2017

  Nu startar barnteatersäsongen i Höganäs kommun. Nio föreställningar är fördelade på kommunens bibliotek och på Tivolihuset. Succén babblarna kommer tillbaka i maj.

  Publicerad 10 januari 2017
 • Nya taxor för kultur- och fritidsförvaltningens verksamheter 2017

  Nya taxorna gäller för gymnastiksalar på skolorna, våra idrottshallar och simbanor på Höganäs Sportcenter samt för Tivolihuset och Höganäs Biblioteks lokaler.

  Publicerad 3 januari 2017

Sidan uppdaterad 18 januari 2017