Höganäs - väl värt att investera i
Höganäs kommun
Start Invånare Uppleva och göra

Upplev härliga Höganäs

Vi är stolta över att ha Skånes största sportcenter och över att ha blivit utnämnt till bäst i Sverige på idrottsanläggningar och kulturverksamhet. Under denna flik hittar du det mesta av det som erbjuds i kommunen - allt från idrottsanläggningar, parker, evenemang, biblioteksverksamhet, möjligheter att hyra lokal, stöd till föreningsliv och mycket annat.

 • Kulturnatt 16 september

  Höganäs största folkfest! Nano från Melodifestivalen 2017, komikern Robin Paulsson, prova-på-Lindyhop, Manymoods-Nicolas de Francesco, Viktor Bergendal, Cecilia Alling Andersen och Julia Ljungström spelar filmmusik i Himmelfärdskyrkan, kultur-, idrotts och hedersprisutdelning, trolleri med Jacob Schenström med mycket mera.

  Publicerad 15 augusti 2017
 • Höstens barnteatrar

  Under året ordnar kultur-och fritidsförvaltningen sammanlagt tio teaterföreställningar för barn på Höganäs Bibliotek, Tivolihuset och på kommunens biblioteksfilialer. Träffa trollerikonstnären Jozima, Sagofen Isadora eller föreställningen med Pettsson och Findus och Sven Nordqvists andra figurer.

  Publicerad 15 augusti 2017
 • Tennisbanor i Höganäs kommun

  Intresserad av tennis. Vi har ett flertal tennisbanor och ett par padelbanor i kommunen. Läs mer om de olika anläggningar, tennisföreningarna och hur ni bokar tider.

  Publicerad 4 maj 2017

Sidan uppdaterad 15 augusti 2017

Kontakt

 • Kultur- och fritidsförvaltningen
  042-33 72 14

  Höganäs Bibliotek
  Köpmansgatan 10

SENIOR SPORTSKOLA

Senior Sportskola för dig i åldern 60+. Syftet med skolan är att främja ett hälsosamt åldrande, där vi utgår ifrån de fyra hörnpelarna social gemenskap, meningsfull sysselsättning, fysisk aktivitet och goda matvanor. Läs mer här.