Höganäs - väl värt att investera i
Höganäs kommun
Start Invånare Uppleva och göra

Upplev härliga Höganäs

Vi är stolta över att ha Skånes största sportcenter och över att ha blivit utnämnt till bäst i Sverige på idrottsanläggningar och kulturverksamhet. Under denna flik hittar du det mesta av det som erbjuds i kommunen - allt från idrottsanläggningar, parker, evenemang, biblioteksverksamhet, möjligheter att hyra lokal, stöd till föreningsliv och mycket annat.

 • Sportlovsprogram 2017

  Prova ost, bygg med lego, lär dig DJ:a - detta är några av vecka åttas lovaktiviteter.

  Publicerad 1 februari 2017
 • Senior sportskola - inställt informationsmöte 3 mars

  Intresset har varit enormt för vårens Senior sportskola även om vi satt in ytterligare en grupp så är alla femtio platser fyllda. Vi ställer därför in informationsmötet den 3 mars eftersom vi inte kan erbjuda fler platser i denna omgång.

  Publicerad 16 januari 2017
 • Bok- och tidsskriftsloppis

  Lördag 4 februari klockan 11.00 går startskottet för Höganäs Biblioteks årliga bok- och tidskriftloppis. Passa på och fynda hela årgångar av tidskrifter, en mängd böcker, ljudböcker och musik-CD. Välkommen!

  Publicerad 16 januari 2017
 • Barnteater våren 2017

  Nu startar barnteatersäsongen i Höganäs kommun. Nio föreställningar är fördelade på kommunens bibliotek och på Tivolihuset. Succén babblarna kommer tillbaka i maj.

  Publicerad 10 januari 2017
 • Nya taxor för kultur- och fritidsförvaltningens verksamheter 2017

  Nya taxorna gäller för gymnastiksalar på skolorna, våra idrottshallar och simbanor på Höganäs Sportcenter samt för Tivolihuset och Höganäs Biblioteks lokaler.

  Publicerad 3 januari 2017
Föregående12

Sidan uppdaterad 18 januari 2017

Kontakt

 • Kultur- och fritidsförvaltningen
  042-33 72 14

  Höganäs Bibliotek
  Köpmansgatan 10