Höganäs - väl värt att investera i
Höganäs kommun
Start Invånare Uppleva och göra Höganäs Sportcenter

Höganäs Sportcenter

Höganäs Sportcenter är Skånes största rekreationsområde. Här kan du läsa mer om öppettider, priser och lediga tider i våra sporthallar och på våra idrottsanläggningar.

Här hittar du priser  och öppettider för bad och gym på Höganäs Sportcenter.

Är du intresserad av att ta del av utbudet av simskoleverksamhet kan du läsa mer här.

För lediga tider på Höganäs Sportcenter och kommunens konstgräsplaner och friidrottsanläggning klicka här. All verksamhet, träningstider, tävlingsverksamhet, privat undervisning i hallar och bassänger ska bokas via Höganäs Sportcenter.

Du kan läsa mer om kommunens olika sporthallar och idrottsanläggningar, hallar på Höganäs Sportcenter, sporthallar på skolor och räddningstjänsten, fotbollsplaner, tennisbanor och Jonstorps ishall.

Mötesplats för träning, tävling och motionärer
Våra sporthallar har plats för många olika typer av idrott och motion. Ta med egna bollar eller racketar och spela pingis, badminton, basket, fotboll, innebandy med mera.

Upp till 1 000 åskådare kan följa händelserna i den stora Läktarhallen. Simhallen erbjuder två 25-meters bassänger, varav den ena med hopptorn. I de mindre bassängerna erbjuder vi simskola, lek och rehabträning och i plaskpoolen får de allra yngsta vattenvana. Vi erbjuder även ett välutrustat gym. Till Höganäs Sportcenter kommer årligen ungefär en halv miljon besökare.

I anslutning till Sportcentret finns utomhusaktiviteter för både motion och avkoppling: fotbollsplaner, golfbana, friidrottsanläggning, brukshundsklubb, motionsslinga, streetbasket, tennisbanor, gymnastikhall, paddeltennis, parkour samt start och mål för Hälsans stig.

Sidan uppdaterad 11 oktober 2017

Kontakt