Höganäs - väl värt att investera i
Höganäs kommun
Start Invånare Utbildning och förskola

Utbildning och förskola

I Höganäs kommun tar vi hand om hela barnet hela vägen. Här finns sex kommunala grundskolor och förskoleverksamhet för barn i åldern ett till fem år. Vi har en gymnasieskola och en vuxenutbildning. Här kan du bland annat söka barnomsorgsplats, läsa om elevhälsa eller regler för att få skolskjuts.

E-tjänster

I vår e-tjänstportal kan du som vårdnadshavare till barn i förskola, grundskola eller gymnasium i Höganäs kommun logga in i lärplattformen Fronter och ta del av information som rör ditt barn. Du kan även ansöka om förskoleplats eller ändra din ansökan. Är du gymnasieelev är det här du ansöker om gymnasiebusskort.

 

 • Stöd till dig som är förälder

  För dig som förälder kan det ibland vara värdefullt att få diskutera och bolla dina tankar med någon utomstående eller andra föräldrar. Höganäs kommun erbjuder samtalsstöd, coaching samt föräldrautbildningar med olika inriktningar.

  Publicerad 13 april 2017
 • Utbytesstudenter

  Just nu har vi österrikiska förskollärarstudenter på Lärlyckans förskola som ska vara här i 3 veckor.

  Publicerad 27 mars 2017
 • E-tjänster

  Du har väll inte missat våra e-tjänster? I dagsläget har vi fem e-tjänster förutom Fronter till dig som har dina barn i förskolan/skolan, samt för dig som går i gymnasiet.

  Publicerad 14 mars 2017
Föregående1234567...

Sidan uppdaterad 4 april 2017