Höganäs - väl värt att investera i
Höganäs kommun
Start Invånare Kommun och politik Press och information

Press- och informationsmaterial

Här hittar du informationsmaterial om kommunen, bilder på förtroendevalda och förvaltningschefer, vår allmänna bildbank och våra pressmeddelanden.

Höganäs kommuns utgångspunkt vid kontakt med media är största möjliga öppenhet. Vi vill underlätta medias granskning och bevakning av kommunen. Vi hjälper dig som är journalist att hitta rätt person hos oss att prata med.

Pressbilder

I vår bildbank hittar du bilder och logotyper som är fria att använda för press och andra parter i redaktionella sammanhang.

HK-magasinet

Cirka fyra gånger om året kommer en tidning med information från oss ut till alla hushåll i kommunen. Här kan du läsa tidningen digitalt.

Filmer

Titta på våra filmer så förstår du snart varför Höganäs är ett paradis.

Nyhetsrum

Här hittar du bilder, texter och nyheter som handlar om kommunen.

Grafisk profil

Här hittar du vår grafiska profil samt logotyper och riktlinjer för hur de får användas.

Infartsskyltar

Här kan du lämna tips på budskap som kan visas på våra digitala infartsskyltar i kommunen.

Sidan uppdaterad 20 juni 2018

• Höganäs servicecenter