Höganäs - väl värt att investera i
Höganäs kommun
Start Invånare Utbildning och förskola Gymnasieskola

Kullagymnasiet

I Höganäs finns en kommunal gymnasieskola, Kullagymnasiet.

Kullagymnasiets egen webbplats kan du läsa om hur du ansöker till gymnasiet, vilka program som finns, regler för busskort och mycket mera.

På Kullagymnasiet arbetar vi med stort engagemang för att du ska nå dina mål och förverkliga dina drömmar. Här tar vi allas tankar och idéer på allvar. Våra elever utvecklas som individer genom aktivt lärande, lust och coachande mentorer.

Vi har 100 procent behöriga lärare som är engagerade i sina ämnen, pedagogiken och eleverna. Klasserna är ganska små - du blir sedd och respekterad. Studiemotivationen är hög och studentbetygen ligger över snittet i Sverige.

Få gymnasieskolor satsar så på internationella utbyten som Kullagymnasiet. Det ger dig möjlighet att lära av andra kulturer, knyta nya kontakter och få minnen och vänner för livet. Vi har utbyten med bland annat Tyskland, Kina och Tanzania.

På Kullagymnasiet har du också möjlighet att kombinera ditt programval med din idrott och utvecklas inom båda. Vi ger dig bra förutsättningar att satsa på dina studier utan att behöva göra avkall på vare sig din idrott eller din fritid.

Känn dig varmt välkommen till Kullagymnasiet - det är här resan börjar!

Sidan uppdaterad 10 november 2016

Kontakt

 • Frånvaroanmälan
  Gymnasium
  0515-777 020
 • Kullagymnasiet
  Expedition
  042-33 72 87

 • Britt-Inger Suneson
  Gymnasiechef
  042-33 74 01

 • Petra Arnekull
  Rektor med programansvar
  042-33 74 63

 • Kenneth Svensson
  Rektor med programansvar
  042-33 72 93