Höganäs - väl värt att investera i
Höganäs kommun
Start Det händer i Höganäs Cykeltur i Kullabygden

Cykeltur i Kullabygden

1 september

Hjärtligt välkomna att följa med på en guidad cykeltur i vackra Kullabygden. Sensommarrunda med bland annat besök på Paul Jönska gården och Larsvikens gårdsbutik.

NÄR: 1 september start klockan 10.00 utanför Noréns cykel och fritid, Storgatan 61, Höganäs
KOSTNAD: Kostnad: 200 kr per person, exklusive förtäring.
ANMÄLAN: Eva Sperling 0707-17 55 50, This is an email address eller Anna Zapparata Dahlberg, 0704-96 82 46, This is an email address
Vi är båda auktoriserade Skåneguider och auktoriserade Nationella turistguider

Sensommarrunda med bl. a. besök i två vackra trädgårdar. Turen är c:a 30 km lång och vi cyklar i ett lugnt tempo så att alla ska kunna följa med. Vi har beräknat att turen tar c:a 4-5 timmar inklusive stopp och förtäring.

Vi gör ett första stopp vid Paul Jönska gårdens vackra trädgård i Viken efter en cykeltur längs med havet. Vårt andra stopp blir Larsvikens gårdsbutik, där det finns möjlighet att köpa närproducerade varor. 
V fortsätter cykla genom ett vackert jordbrukslandskap för att komma till den franska restauranten på landet; La Maison Francaise för en lättare lunch eller fika för den som vill.
Där finns också en liten gårdsbutik där man kan hitta franska delikatesser och annat smått och gott. Nöjda cyklar vi igenom den lilla byn Ingelsträde för att cykla tillbak till Höganäs på den gamla järnvägsvallen. Innan vi skiljs åt gör vi ett sista stopp för att besöka Ulla Molins
spännande trädgård som hon skapade på 1970-talet.

Sidan uppdaterad 20 augusti 2018