Höganäs - väl värt att investera i
Höganäs kommun
Start Det händer i Höganäs Höganäs halvmaraton

Höganäs halvmaraton

22 april

Den 22 april 2017 är det dags för Höganäs första halvmaraton! Du som ger dig på att springa Höganäs halvmaraton kommer att bli en av de första som springer de 21 098 meterna längs en unik bana. Det finns också ett 6-kilometerslopp. Anmäl dig senast den 4 april!

Det finns få tävlingar i Sverige som kan erbjuda denna stora variation under ett och samma lopp. Bli bland de första som springer de 21 097,5 meterna längs denna unika bana och få en löpupplevelse utöver de vanliga med en förstklassig inramning, småstadscharm och en familjär stämning. Start och mål är vid Kvickbadet vid Höganäs hamn.

Kör en Fun Run istället! Kännner du att 21 kilometer är på tok för långt men att du ändå skulle vilja sluta an till denna löparfest? Bra, då finns ett alternativ för dig, du tar dig runt efter dina förutsättningar på vår Fun Run-bana som är 6 kilometer lång. Här kan du trotsa prestationstvång och tider och göra ditt egna lopp med din egen tidtagning eller bara njuta och må bra, du bestämmer.

Mer information och anmälan hittar du på www.hoganashalvmaraton.se. Höganäs halvmaraton arrangeras av företaget Emring Järlmo AB i samarbete med Höganäs kommun samt närings- och föreningsliv verksamma i Höganäs Kullabygden.

Sidan uppdaterad 28 mars 2017