Höganäs - väl värt att investera i
Höganäs kommun
Start Det händer i Höganäs Idrottshistoriskt föredrag

Idrottshistoriskt föredrag

13 mars

Kullabygdens Idrottshistoriska Förening bjuder på idrottshistoria på Café Amanda, Biblioteket i Höganäs. Familjen Lotta Falkenbäck- konståkning och Stefan Bergkvist - ishockey, kommer att berätta om sina karriärer. De kommer båda från framstående idrottsfamiljer.

TID: Tisdagen den 13 mars klockan 19.00
PLATS: Höganäs Bibliotek, Café Amanda, Köpmansgatan 10
PRIS: Inträde 50 kronor
ARRANGÖRr: Kullabygdens Idrottshistoriska Förening
LÄS MER: www.idrottsmuseum.se

Kullabygdens Idrottshistoriska Förening bjuder på idrottshistoria på Café Amanda, Biblioteket i Höganäs. Familjen Lotta Falkenbäck och Stefan Bergkvist kommer att berätta om sina karriärer. De kommer båda från framstående idrottsfamiljer.

Lotta Falkenbäck är en av våra mest framgångsrika konståkerskor. Hon hade IFK Helsingborg som moderklubb. Har fortsatt sin karriär med att vara tränare i sin moderklubb, men även under fyra år i Leksand. Sedan ett antal år tillbaka är Lotta expertkommentator i sin sport för Sveriges Television.

Stefan Bergkvist startade sin ishockeykarriär i Rögle BK. Han blev RBK torgen i 35 år. Som spelare, tränare och ungdomsutvecklare. Han var coach för det svenska ishockeylandslaget U-18, som vann guld vid VM i Finland 1994. Har efter det haft utlandsuppdrag i både Danmark och Ukraina.

Sidan uppdaterad 8 mars 2018