Krapperupfestivalen - hoganas.se
Höganäs - väl värt att investera i
Höganäs kommun
Start Det händer i Höganäs Krapperupfestivalen

Krapperupfestivalen

15 juni - 17 juni

Den 15-17 juni är det dags för Krapperupfestivalen - en helt nystartad musikfestival! Peter&Viktor och lokala artister framför konserter på underbara Krapperups Musikhall i Kullabygden.

Program

15 juni klockan 19.00 möter Peter&Viktor igen den hyllade sångartrion Adams Äpplen som gästar med sin skönsång och underhållande upptåg. Många skratt och härlig musik utlovas! Adams äpplen utgörs av Adam Leckius, Olof Ramel och Calle Warfvinge.

16 juni klockan 16.00 parar Peter&Viktor ihop sig med de fantastiska sångerskorna och instrumentalisterna Julia Ljungström och Debbie Louise Lesvoix för en konsert med finstämda, storslagna och vackra sånger med allt ifrån den lilla visan till stora schlagers! Jazz, klassiskt, visa, show i en underbar kombination!

17 juni klockan 16.00 framför Peter&Viktor sin egna Sommarkonsert. Efter mer än 15 års musicerande tillsammans i alla möjliga och omöjliga sammanhang så går Peter&Viktor tillbaka till sina musikaliska rötter och har nu utformat ett helt nytt konsertprogram med sina favoriter från klassisk musik, visor och jazz! Det bjuds på allt ifrån ekvilibristisk virtuositet, smäktande romantik till avskalade visor och humor!

Mer information och biljetter på www.krapperupfestivalen.com.

Sidan uppdaterad 12 juni 2018