Höganäs - väl värt att investera i
Höganäs kommun
Start Det händer i Höganäs Midsommarfirande

Midsommarfirande

23 juni

Midsommarafton firas traditionsenligt på flera platser i Höganäs Kullabygden. Välkommen!

Lerberget
Klockan 10.00 samlas vi på hamnplanen för att klä och resa majstången. Alla är välkomna att hjälpa till! Ta gärna med blommor. Klockan 15.00 börjar midsommarfirandet.
Läs mer

Väsby
Stången kläs klockan 13, ta gärna med blommor och hjälp till att klä och resa stången. Musik med dragspel av Ulrika Lennartsson klockan 14-15 dans kring stången. Klockan 15-16 lekar med clownen Mia, tipsrunda med Väsbyfrågor, lotteri med extra fina vinster. Ta med egen fikakorg och något att sitta på.
Läs mer

Mölle
Kvällen innan midsommarafton är det samling på lekplatsen och majstången kläs. På midsommarafton reses stången klockan 14, och firandet börjar.
Läs mer 

Strandbaden
Vi börjar att klä majstången från klockan 10.00 - alla som vill vara med tar med blommor. Jerry Melander har hand om klädningen av majstången. På eftermiddagen från 14.00 är det dans och lekar under ledning av Stina Blad och Eva Almér. Vi ser fram emot en solig och trevlig dag. Lärkängen, Dannevangsområdet i Strandbaden, cirka klockan 10.00-16.00.
Läs mer

Jonstorp
Midsommarfirande anordnas av Jonstorps byalag med dans kring midsommarstången, lekar och utdelning av Årets Jon-priset. Gerdas Äng mellan 14.00 - 16.00.
Läs mer

Mjöhult
Dans runt midsommarstången med levande musik, lotter, chokladhjul och fikaförsäljning på Mjöhults Idrottsplats klockan 13.30-16.00.
Läs mer 

Nyhamnsläge
Midsommarfirande på ängen vid badbryggan i Nyhamnsläge 10.00-17.00. Klockan 10.00 klär vi stången, ta gärna med egna blommor och blad. Klockan 15.00 blir det musik, dans och lekar. Ta med egen kaffekorg. Alla är välkomna!
Läs mer

Arild
Hållpunkter
10.00: Det allra viktigaste – vi klär stången tillsammans! Välkomna till festplatsen Klötet alla barn och vuxna – och ta med blommor och björkris såklart!
14.15: När alla är nöjda med stångens utformning samlas vi i hamnen och därefter avgår…
14.30: ...den gemensamma marschen anförd av högtidlig fanförare ackompanjerad av för tillfället lämpad musik åter mot Klötet.
15.00: Delegationen anländer Klötet och dansen kan börja!
Läs mer

Med reservation för eventuella ändringar - se respektive hemsida för aktuell information.

Sidan uppdaterad 22 juni 2017