Höganäs - väl värt att investera i
Start Kullagymnasiet Start Om Kulla

Det är här resan börjar

På Kullagymnasiet arbetar vi med stort engagemang för att du ska nå dina mål och förverkliga dina drömmar. Här tas allas tankar och idéer på allvar. Våra elever utvecklas som individer genom aktivt lärande och coachande mentorer.

Vi har 100% behöriga lärare som är engagerade i sina ämnen, pedagogiken och eleverna. Klasserna är ganska små – du blir sedd och respekterad. Studiemotivationen är hög och studentbetygen ligger över snittet i Sverige.

Vi arbetar metodiskt med internationella projekt som utvecklar ditt lärande. Läs mer om internationalisering här.

Här på Kulla har du också möjlighet att kombinera ditt programval med din idrott och utvecklas inom båda, utan att göra avkall på varken din idrott eller din fritid. Läs mer om idrott och studier här.

Kullagymnasiet är väldigt omtyckt av oss som pluggar och jobbar här. Känner du till Kullagymnasiet har du antagligen hört talas om Kulla-andan.

Kulla-andan är något alldeles speciellt. Den finns här och alla bidrar till den. Den täcker allt som är bra med vår skola. ”En himla go känsla” som en elev sa.

Några som jobbar extra hårt för att få till den där sköna känslan är vår elevkår. Deras sida hittar du i menyn till vänster.

Välkommen till Kulla du också!

Sidan uppdaterad 10 augusti 2018

Kontakt

 • Höganäs servicecenter
  Telefon 042-33 71 00

  Skicka meddelande till kommunen

  Telefontid
  Måndag-fredag 08.00 - 16.00

  Öppettider
  Måndag-fredag 08.00 - 17.00

 • Kullagymnasiet
  Långarödsvägen 30
  263 34 Höganäs