Höganäs - väl värt att investera i
Höganäs kommun
Start Besökare Nyhetsarkiv

Nyhetsarkiv

Nedan hittar du alla nyheter som publicerats på förstasidan för huvudingång turist.

 • Upplev Kullabergs naturreservat i sommar

  På underbara Kullabergs naturreservat finns mycket att se och upptäcka för hela familjen! I naturum Kullabergs månadsprogram och sommarprogram får du tips på vad som händer på Kullaberg i sommar.

  Publicerad 12 juni 2018
 • Trädgårdsrundan 16-17 juni

  Frodiga, spännande och unika privata trädgårdar och handelsträdgårdar runt om i nordvästra Skåne öppnar upp för allmänheten. Det är en unik chans att få kika in bakom staketet ’på riktigt’.

  Publicerad 29 maj 2018
 • Få tips på upplevelser i Höganäs Kullabygden på @visithoganas

  Vi finns på Instagram - @visithoganas! Här tipsar vi dig som är besökare om vad som finns att se och göra i Höganäs Kullabygden - aktiviteter, besöksmål, mat och dryck och evenemang.

  Publicerad 28 maj 2018
 • Japansk keramik genom 400 år visas på Keramiskt center

  Missa inte utställningen MASTERPIECES – 400 Years of Japanese Ceramics på Keramiskt center i Höganäs! I Galleriet berättar mer än hundrafemtio antika och unika föremål om den japanska keramikens dramatiska historia – starkt förknippad med bland annat samurajkulturen.

  Publicerad 20 maj 2018
 • Två caféer i Kullabygden finns i White Guide Café

  Nu har White Guide korat årets bästa caféer. Två av dem finner du här i Kullabygden - Krapperups Kaffestuga och Flickorna Lundgren!

  Publicerad 15 maj 2018
 • Köpfesten i Höganäs 24-26 maj

  Under Köpfesten i Höganäs den 24-26 maj bjuder butikerna på fina erbjudanden. Dessutom blir det underhållning och aktiviteter för både stora och små!

  Publicerad 14 maj 2018
 • Ta bussen till Kullaberg i sommar

  Upplev det vackra naturreservatet Kullaberg! Fram till den 31 augusti kan du ta bussen från Mölle till Kullens fyr, vid spetsen på berget.

  Publicerad 14 maj 2018
 • Besök öppna trädgårdar under Vårrundan 19 maj

  Under Vårrundan den 19 maj kan du besöka vackra trädgårdar i nordvästra Skåne - allt från små innerstadsträdgårdar till stora parkliknande egendomar.

  Publicerad 14 maj 2018
 • Kullaturen 26 maj - möt våren på cykel genom vackra Kullabygden

  Upptäck Kattegattledens vackra sträckning genom Kullabygden och besök några mat- och dryckesföretag! Cykelturen tar dig från kust till kust genom ett varierande odlingslandskap där rapsen och fruktträden står i full blom.

  Publicerad 14 maj 2018
 • Upplev våren på Kullaberg

  Nu blommar vitsipporna på Kullaberg och överallt hörs fågelsång. Våren är här! Läs naturum Kullabergs programblad och följ med ut i naturen.

  Publicerad 14 maj 2018
 • Antikturen 10-13 maj

  Den 10-13 maj är det dags för Antikturen - rundan där du får möjlighet att upptäcka ett stort antal av traktens handlare verksamma inom området antikt, modern design, retro, vintage, second hand och loppis!

  Publicerad 9 maj 2018
 • Vårmarknad på Arilds vingård 10 maj

  Den 10 maj är det säsongsöppning och vårmarknad på Arilds vingård. Olika lokala producenter finns på plats och säljer delikatesser.

  Publicerad 9 maj 2018
 • Kullasalongen på Krapperups Konsthall visas till och med 13 maj

  Välkommen till årets "Kullasalongen" på Krapperups Konsthall - en jurybedömd vårsalong med regionala konstnärer.

  Publicerad 7 maj 2018
 • Konst och konsthantverk på Höganäs Museum

  Fram till den 20 maj visas utställningen Trädgårdsvänner på Höganäs Museum, med konst och konsthantverk av Signe Persson-Melin, Karin Berglund, Maria Åström med flera.

  Publicerad 3 maj 2018
 • Trädgårdsvänner - utställning på Höganäs Museum

  Höganäs Museum visar utställningen Trädgårdsvänner, med konst och konsthantverk av Signe Persson-Melin, Karin Berglund, Maria Åström med flera. Utställningen pågår till och med 20 maj.

  Publicerad 30 april 2018
 • Höganäs marknad 28 april

  Höganäs vårmarknad bjuder som vanligt på ett stort antal knallar, hantverkare och föreningar!

  Publicerad 15 april 2018
 • Det händer på Kullaberg i april

  På Kullaberg kan du följa med på aktiviteter för hela familjen! Exkursioner och tipspromenad står på programmet i april. Besök också naturum Kullaberg, där du kan se på utställningar om berget och få tips på vandringar och aktiviteter.

  Publicerad 5 april 2018
 • Höganäs Halvmaraton 21 april - löparfest i Höganäs

  Över 700 löpare är anmälda till Höganäs Halvmaraton den 21 april. Kom till Kvickbadet i Höganäs och heja på deltagarna! Vid Kvickbadet finns också ett eventområde med matmarknad och underhållning.

  Publicerad 1 april 2018
 • Konstrundan i nordvästra Skåne 30 mars-8 april

  I Nordvästra Skåne öppnar 131 konstnärer upp sina ateljéer under Konstrundan och välkomnar alla konstintresserade besökare!

  Publicerad 19 mars 2018
 • Guidad cykeltur under Konstrundan

  Följ med på Konstrundan i vackra Kullabygden på långfredagen klockan 11.00! Under en guidad cykeltur besöker du några lokala konstnärer i deras ateljéer.

  Publicerad 19 mars 2018
Föregående12

Sidan uppdaterad 21 november 2014