Höganäs - väl värt att investera i
Höganäs kommun
Start Besökare Nyhetsarkiv

Nyhetsarkiv

Nedan hittar du alla nyheter som publicerats på förstasidan för huvudingång Besökare.

 • Höstlovsaktiviteter vecka 44

  Under höstlovet vecka 44 finns det massor av aktiviteter att välja bland för barn och ungdomar!

  Publicerad 22 oktober 2018
 • Ryds marknad i Höganäs 27 oktober

  Välkommen till en familjemarknad med tivoli, knallar, hantverkare och föreningar! Ryds marknad - den årliga höstmarknaden i Höganäs - har arrangerats i över 100 år.

  Publicerad 16 oktober 2018
 • Kullamannen Trail 2-3 november

  Den 2-3 november möts ett par tusen löpare i Mölle - då är det dags för äventyrsloppen Kullamannen Trail! Kullamannen Trail består av flera traillopp från 12,8 kilometer till över 161 kilometer på vackra Kullaberg vid Mölle by the Sea.

  Publicerad 16 oktober 2018
 • Höstens aktiviteter på Kullaberg

  Upplev underbara Kullabergs naturreservat! Under oktober erbjuder naturum Kullaberg helgaktiviteter som fågelmorgon och naturreservatsdagen. Under vecka 44 blir det höstlovsaktiviteter med höstvandring, sägenvandringar och en spännande tävling på naturum där man får vara med i ”Jakten på småfolket”!

  Publicerad 16 oktober 2018
 • Ny utställning på Höganäs Museum

  På Höganäs Museum kan du lära dig mer om Kullabygdens spännande historia! I gruvutställningen kan du se hur det var att arbeta i kolgruvorna och även titta på gruvbio. Kullabygden har en nästan 200 år lång keramiktradition - på museet får du veta mer om detta och se ett urval av både bruks- och konstföremål som skapats här. Höganäs Museum visar också flera konstutställningar varje år.

  Publicerad 4 oktober 2018
 • Det händer på naturum Kullaberg i september

  Under september erbjuder naturum Kullaberg aktiviteter såsom olika sorters temavandringar, firande av Kulturarvs- och Geologidagen samt en fiskevårdsaktivitet!

  Publicerad 3 september 2018
 • Få tips på upplevelser i Höganäs Kullabygden på @visithoganas

  Vi finns på Instagram - @visithoganas! Här tipsar vi dig som är besökare om vad som finns att se och göra i Höganäs Kullabygden - aktiviteter, besöksmål, mat och dryck och evenemang.

  Publicerad 3 september 2018
 • Sensommarrundan 1-2 september - öppna trädgårdar i nordvästra Skåne

  Vackra, spännande och unika privata trädgårdar och handelsträdgårdar runt om i Nordvästra Skåne öppnar upp för allmänheten! Det är en unik chans att få kika in bakom staketet "på riktigt".

  Publicerad 28 augusti 2018
 • Trädgårdsfesten Flower Power 1 september

  Den 1 september hålls trädgårdsfesten Flower power för andra gången i Tivoliparken/Sjöcronas park i Höganäs. Det kommer att bjudas på föreläsningar, guidade turer runt stadens vackra blommor och festen avrundas med ett disco i parken.

  Publicerad 28 augusti 2018
 • Ingelsträde Medeltidsdag 1 september

  Hantverkare, stridskämpar, artister, hästar, sagoberättare och musiker tävlar om publikens gunst under Ingelsträde Medeltidsdag!

  Publicerad 28 augusti 2018
 • Madamilen och Euronäsdagen i Höganäs 25 augusti

  Tio stopp och tio smaksensationer! Det kan du uppleva i Höganäs den 25 augusti, när det är dags för Madamilen. Samma dag är det även Euronäsdagen, med underhållning för hela familjen, och erbjudanden i butikerna i Höganäs för dig som handlar med det lokala presentkortet Euronäs.

  Publicerad 23 augusti 2018
 • Stora visningsdagen på hembygdsgården Hustoftagården 26 augusti

  Hustoftagården är en fyrlängad 1800-talsgård med en unik boendemiljö från slutet av 1800-talet. Den 26 augusti har du chansen att se Hustoftagården.

  Publicerad 23 augusti 2018
 • Spaka själv-dagar på Höganäs flygplats 25-26 augusti

  Vill du prova på att spaka ett flygplan? Helgen den 25-26 augusti arrangerar Nordvästra Skånes Flygklubb Spaka själv-dagar på Höganäs Flygplats!

  Publicerad 23 augusti 2018
 • Tareq Taylor lagar mat på Vikentomater 25 augusti

  Tareq Taylor - kock, programledare i tv och kokboksförfattare - lagar mat på gårdsbutiken Vikentomaters scen inför besökarna som publik. Han berättar också anekdoter från sitt yrkesliv, både i och utanför tv-rutan.

  Publicerad 23 augusti 2018
 • Besök Höganäs Museum

  Missa inte att besöka Höganäs Museum, där du både kan se tillfälliga konstutställningar och permanenta utställningar om Kullabygdens historia!

  Publicerad 7 augusti 2018
 • Ta bussen till Kullaberg

  Upplev det vackra naturreservatet Kullaberg! Fram till den 31 augusti kan du ta bussen från Mölle till Kullens fyr, vid spetsen på berget.

  Publicerad 23 juli 2018
 • Upplev Kullabergs naturreservat i sommar

  På Kullabergs naturreservat finns något för alla - i den vackra och dramatiska naturen kan du både uppleva äventyr och njuta av avkoppling! På besökscentret naturum Kullaberg kan du få veta mer om Kullaberg och naturums sommarprogram innehåller många spännande aktiviteter!

  Publicerad 12 juli 2018
 • Besök Paul Jönska gården i Viken

  Paul Jönska gården är en skeppargård från 1880-talet, med den ursprungliga inredningen bevarad. Paul Jönska gården har öppet för visning av huset varje söndag till och med den 26 augusti.

  Publicerad 9 juli 2018
 • Japansk keramik under 400 år visas på Keramiskt center

  Masterpieces – Japansk keramik under 400 år, är en utställning med mer än hundrafemtio antika och unika föremål. Föremålen berättar om den japanska keramikens dramatiska historia – starkt förknippad med bland annat samurajkulturen.

  Publicerad 9 juli 2018
 • Upplev Kullabergs naturreservat i sommar

  På underbara Kullabergs naturreservat finns mycket att se och upptäcka för hela familjen! I naturum Kullabergs månadsprogram och sommarprogram får du tips på vad som händer på Kullaberg i sommar.

  Publicerad 12 juni 2018
Föregående12

Sidan uppdaterad 16 oktober 2018