Nyhetsarkiv - hoganas.se
Höganäs - väl värt att investera i
Höganäs kommun
Start Besökare Nyhetsarkiv

Nyhetsarkiv

Nedan hittar du alla nyheter som publicerats på förstasidan för huvudingång turist.

 • Madamilen i Höganäs 25 augusti

  Tio stopp och tio smaksensationer! Det kan du uppleva i Höganäs den 25 augusti, när det är dags för Madamilen.

  Publicerad 15 augusti 2018
 • Besök Höganäs Museum

  Missa inte att besöka Höganäs Museum, där du både kan se tillfälliga konstutställningar och permanenta utställningar om Kullabygdens historia!

  Publicerad 7 augusti 2018
 • Ta bussen till Kullaberg

  Upplev det vackra naturreservatet Kullaberg! Fram till den 31 augusti kan du ta bussen från Mölle till Kullens fyr, vid spetsen på berget.

  Publicerad 23 juli 2018
 • Upplev Kullabergs naturreservat i sommar

  På Kullabergs naturreservat finns något för alla - i den vackra och dramatiska naturen kan du både uppleva äventyr och njuta av avkoppling! På besökscentret naturum Kullaberg kan du få veta mer om Kullaberg och naturums sommarprogram innehåller många spännande aktiviteter!

  Publicerad 12 juli 2018
 • Besök Paul Jönska gården i Viken

  Paul Jönska gården är en skeppargård från 1880-talet, med den ursprungliga inredningen bevarad. Paul Jönska gården har öppet för visning av huset varje söndag till och med den 26 augusti.

  Publicerad 9 juli 2018
 • Japansk keramik under 400 år visas på Keramiskt center

  Masterpieces – Japansk keramik under 400 år, är en utställning med mer än hundrafemtio antika och unika föremål. Föremålen berättar om den japanska keramikens dramatiska historia – starkt förknippad med bland annat samurajkulturen.

  Publicerad 9 juli 2018
 • Upplev Kullabergs naturreservat i sommar

  På underbara Kullabergs naturreservat finns mycket att se och upptäcka för hela familjen! I naturum Kullabergs månadsprogram och sommarprogram får du tips på vad som händer på Kullaberg i sommar.

  Publicerad 12 juni 2018
 • Få tips på upplevelser i Höganäs Kullabygden på @visithoganas

  Vi finns på Instagram - @visithoganas! Här tipsar vi dig som är besökare om vad som finns att se och göra i Höganäs Kullabygden - aktiviteter, besöksmål, mat och dryck och evenemang.

  Publicerad 28 maj 2018
 • Japansk keramik genom 400 år visas på Keramiskt center

  Missa inte utställningen MASTERPIECES – 400 Years of Japanese Ceramics på Keramiskt center i Höganäs! I Galleriet berättar mer än hundrafemtio antika och unika föremål om den japanska keramikens dramatiska historia – starkt förknippad med bland annat samurajkulturen.

  Publicerad 20 maj 2018
 • Två caféer i Kullabygden finns i White Guide Café

  Nu har White Guide korat årets bästa caféer. Två av dem finner du här i Kullabygden - Krapperups Kaffestuga och Flickorna Lundgren!

  Publicerad 15 maj 2018
 • 13 saker du måste uppleva i Kullabygden!

  I vår bucket list ser du förslag på spännande och annorlunda upplevelser i Höganäs Kullabygden. En bucket list är en lista på allt man vill göra och se i sitt liv. Utforska vår fantastiska plats med hjälp av listan!

  Publicerad 5 februari 2018

Sidan uppdaterad 21 november 2014