Rulla på Skåneleden

  • 28 maj 2022 - 29 maj 2022
  • 10.00 - 14.00
  • Mölle, samlingsplats bakom Mölle station

Sista helgen i maj så rullar vi tillsammans på Skåneleden och den tillgänglighetsanpassade leden KullaRulla

Den 28 maj klockan 10:00 går starten i Mölle och sen kan man rulla fram i sin egen takt till Strandbaden (8 km) eller till Höganäs (12 km) och vi avslutar klockan 14:00.

Längs med vägen får ni njuta av naturen längs med leden och njuta av både hav, berg, fält och bokskog. KullaRulla passerar både Möllehässle naturreservat, Krapperups slott, Lerhamn, Nyhamnsläge, Strandbaden och Höganäs. En fin tur på bra underlag som passar både stora och små. Här kan man välja hur långt man vill rulla och det kommer att finnas möjlighet till att köpa fika efter vägen.

Vill man ta sig an en större utmaning så kan man följa med Anders Andrae från Willut som bland annat har arrangerat en vandring från Sälen till Mora för personer med funktionsvariationer. Man kommer kunna rulla mellan Mölle och Domsten (23 km uppdelat på två dagar) och man startar kl. 10.00 i Mölle på lördagen och går i mål cirka kl. 14.00 i Domsten på söndagen. Här övernattar man i tält vid Lerbergets camping och fortsätter till Domsten på söndagen.

Kostnad: Lördagens arrangemang är kostnadsfritt och är man med på vandringen mellan lördag-söndag så får man betala en kostnad för mat, logi och transport.

Arrangör: Willut, Friluftsfrämjandet, Höganäs kommun och Länsstyrelsen Skåne.

Mer information om Skåneleden: www.skaneleden.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Mer information om KullaRulla: www.kullaleden.se/kullarulla Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster./

Entré: Lördagens arrangemang är kostnadsfritt och är man med på vandringen mellan lördag-söndag så får man betala en kostnad för mat, logi och transport.

Kontaktpersoner:

Lovisa Cederström på Friluftsfrämjandet,

lovisa.cederstrom@friluftsframjandet.se

Länk för anmälan: www.friluftsframjandet.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Anna Pihlqvist, tillgänglighetssamordnare Höganäs kommun, anmäl dig via e-post till: anna.pihlqvist@hoganas.se, eller ring 042-33 78 40


Kontakt

Till toppen