Sinne Eeg och Lars Jansson Trio

Man och kvinna. Fotografi.
  • 3 juli 2023
  • 19.30 - 21.30
  • Nyhamnsläge, Krapperups musikhall, Krapperups kyrkoväg 13
  • Kultur
  • Musik

Den danska sångerskan Sinne Eeg turnerar idag med världen som arbetsfält och har fått många internationella prestigefyllda utmärkelser. Hennes moderna tolkning av nordisk jazz med utsökt frasering, och en röst med både guld och svärta, har berört publik varhelst hon framträtt.

Lars Jansson har en lång och framgångsrik karriär som jazzpianist, kompositör och arrangör där han genom åren gjort hyllade samarbeten med bland annat Jan Garbarek, Georg Riedel och Bohuslän Big Band.
2022 tilldelades han Kungliga Akademins Jazzpris för sin gärning som jazzmusiker och kompositör samt förnyare av pianotrions traditioner. Lars Jansson Trio är en av de mest berömda jazzgrupperna i Skandinavien och Japan och har genomfört turnéer över stora delar av världen. 2001 vann de en dansk Grammy för albumet "Hope".

Förköp via Ticketmaster: https://www.ticketmaster.se/event/jazzkonsert-sinne-eeg-med-lars-jansson-trio-biljetter/639193 Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. samt vid Krapperups musikhall 45 minuter innan konserten i mån av plats.

Pris: 375 kronor, ungdom 185 kronor

Kontakt

Namn:

Elsa Berglund