Julshow på Höganäs Bryggeri

Plakat för julshow.
  • 24 november 2023 - 16 december 2023
  • 17.00 - 23.00
  • Höganäs, Bruksgatan 36
  • Kultur
  • Mat
  • Musik

Det blir en riktigt härlig julshow på Höganäs Bryggeri med Kal P Dal och Kim Larsen hyllningar av Nic Schröder, allsångsbonanza med Ola Selmén och ett galet blås med ett 10-mannaband!

Musikalisk julshow med Ola Selmén och Blåset från Kattegatt
Ola Selmén leder oss genom kvällens underhållning och håller taktpinnen för en kväll fylld av musik och glädje. Höjdpunkten är när ”Blåset från Kattegatt”, ett 10-mannaband, kliver upp på scenen. Deras musikaliska magi visar exakt var julstrumporna ska stå, och deras energi smittar av sig till hela publiken.

Tolkningar av Kal P Dal och Kim Larsen av Nic Schröder
Nic Schröders tolkningar av Kal P Dal och Kim Larsen är älskade och berörande. Du kommer att få höra dessa klassiker på ett helt nytt sätt och känna musiken vibrera genom dina sinnen.

Smakäventyr med svenskt julbord och Sydamerikansk Influens
Vårt svenska julbord har en spännande sydamerikansk touch som kommer att överraska dina smaklökar. Vi har kombinerat traditionella svenska rätter med exotiska smaker från Sydamerika för att skapa en unik matupplevelse.

Hantverksöl och galna överraskningar
När det gäller dryck har vi ett urval av hyllade hantverksöl som kompletterar maten på bästa sätt. Dessutom har kvällen fylld av galna överraskningar som kommer att få dig att skratta och le.

Biljetter och mer information på: Julshow med Julbord på Höganäs Bryggeri - En unik upplevelse (hoganasbryggeri.se)

Pris: Se hemsida

Kontakt