Ännu en anledning att välja Kullagymnasiet, ännu en anledning att spela hockey

Det är med stolthet och glädje vi presenterar: Kullagymnasiet tar pucken och ger unga elever möjlighet att satsa på sin ishockeykarriär på gymnasienivå. Och detta tillsammans med hockeyspelandets mecka – Jonstorp!

Ett nytt starkt samarbete har trätt i kraft. Redan till hösten kommer elever ges möjlighet till samma elitutbildning som andra specialiserade gymnasium har runt om i landet. Jonstorp Hockey har i tidig ålder skolat många hockeyproffs som spelar i både NHL och SHL – här finns erfarenheten, kulturen och kompetensen!

En lokal ishockeyprofil (LIP) är en samverkansform mellan en skolhuvudman och en eller flera ishockeyföreningar. LIP vänder sig till ishockeyintresserade ungdomar inom skolhuvudmannens och samverkande ishockeyföreningars naturliga rekryteringsområde. Mål och riktlinjer för verksamheten har utarbetats av Svenska Ishockeyförbundets Utvecklingsavdelning och Hockeygymnasieutskottet, och ska uppfyllas vid den verksamhet som har klassificerats som rekommenderad lokal ishockeyprofil.

I Jonstorps nya och fräscha lokal arbetar erfarna tränare för att ge hockeyspelande ungdomar bästa möjliga förutsättningar att utvecklas och frodas hemma i bygden. En fantastisk möjlighet för såväl kommunen i stort som för framtida talanger.

Vid frågor kontakta oss på: kommunen@hoganas.se Senast uppdaterad:
Till toppen