Hurra – nu möts öppna förskolan digitalt!

Torsdagen den 11 mars startar vi upp vår digitala verksamhet via zoom.

För att delta skickar du ditt namn och din mailadress till glantanfamhus@hoganas.se

Skicka ditt mail senast klockan 9 den dag du vill delta på våra förmiddagsaktiviteter. Vi återkommer med en länk som du klickar på strax före klockan 10 då aktiviteten startar. Tänk på att ha din mikrofon avstängd. Om du väljer att ha din kamera på betyder det att vi och andra deltagare kan se dig och ditt barn.

Vår verksamhet är under förändring, vi startar upp enligt följande:

  • Måndagar, 10-10:30: Musik och rörelse med Mimmi Morot.
  • Onsdagar, 10-10:30: Babystund med sång och rytmik.
  • Torsdagar: Babymassage, uppstart vecka 10. Anmäl ert intresse till oss!
  • Fredagar, 10-10:30: Sagostund.

Varje vardag erbjuder vi också något som kallas Föräldratelefon, och detta klockan 12.30-14.30. Föräldratelefon innebär att du har möjlighet att ringa oss på 042-33 73 54 med frågor och funderingar som rör allt kring livet med barn.

Skulle det vara upptaget går det bra att skicka sms eller kontakta oss via mail, vi återkommer så fort vi kan. Vi som jobbar här på öppna förskolan är utbildade pedagoger och har tystnadsplikt.

När du anmäler dig till våra aktiviteter hanteras dina uppgifter enligt Dataskyddsförordningen GDPR. Det innebär bland annat att vi inte sparar dina uppgifter längre än vi behöver dem. Om du har några frågor kring hur vi behandlar dina personuppgifter är du välkommen att kontakta utbildningsforvaltningen@hoganas.se

Vid frågor kontakta oss på: kommunen@hoganas.se Senast uppdaterad:
Till toppen