Kultursommarkortet

Juni. Juli. Augusti. Kultursommarkortet har växt och innehåller i år tre månaders kulturfrihet och rabatter i nordvästra Skåne. För 300 kronor får du en hel sommar laddad med ett nästintill oändligt antal utflykter, berättelser, romantiska dejter, barfotaspring, egentid, tidsresor, glass, gemenskap, skådespel, skratt och mycket annat på temat kultur och konst, historia och natur. Kultursommarkortet säljs från och med 1 juni.

I år rör vi oss bortom Helsingborgs gränser och levererar en strålande sommar i nordvästra Skåne. Det betyder att du får fri entré till Helsingborgs kulturhögborgar som Dunkers kulturhus, Fredriksdal museer och trädgårdar samt Sofiero och mängder av andra fina rabatter och fria entréer hos våra nya samarbetspartners. Du kan se Kultursommarkortet som din försäkring till en underbart aktiv sommar, oavsett om dagarna kommer med solsken eller regn.

Kultursommarkortet innehåller också samma fördelaktiga erbjudanden och rabatter som vårt ordinarie kort. Och för dig som redan har Kulturkortet gäller förstås de nya förmånerna även för dig i sommar. Passa på att rekommendera Kultursommarkortet till familjemedlemmarna eller dina vänner som saknar ett kort och spendera sedan en skön kultursommar tillsammans.

Kultursommarkortet köper du smidigast online via Helsingborgs kulturbutik Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., där du kan ladda ner det digitalt till mobilen via vår smarta app. Föredrar du att köpa kortet analogt rekommenderar vi att surfa in på kulturkortet.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. för att spana in alla platser som säljer sommarens bästa upplevelsekort. Kultursommarkortet säljs från och med 1 juni och gäller mellan 1 juni–31 augusti. Desto tidigare du köper kortet, desto längre kan du njuta av din kultursommar.

Oavsett om du semestrar eller hemestrar i Helsingborg och nordvästra Skåne finns det flera smarta anledningar att göra det tillsammans med oss. Skapa minnen som står sig en hel livstid i juni, juli och augusti.

Vid frågor kontakta oss på: kommunen@hoganas.se Senast uppdaterad:
Till toppen