Årets uppväxlare 2021

Smiley kyss och blink
Trofé

Utmärkelsen ”årets uppväxlare” delas ut till en person eller en grupp inom Höganäs kommuns förvaltningar eller bolag som har bidragit till service utöver det vanliga och skapat ett ökat värde för dig som invånare eller företagare.

Det kan handla om att du har träffat på medarbetare inom kommunen som har vågat göra något extra i form av service, bemötande eller förbättrad kvalité. En person eller ett arbetslag som du anser har vågat växla upp och bidra så att Höganäs som kommun ligger i framkant.

Nominera till årets uppväxlare 2021!

Varför detta pris?
En av strategierna i kommunens vision är att vara en arbetsgivare i framkant. Höganäs ska vara en modern och innovativ arbetsgivare. Många av kommunens yrkesgrupper konkurrerar med privata arbetsplatser och därför måste vi skapa utvecklingsmöjligheter och ta tillvara på medarbetarnas kompetens samtidigt som vi ger vår anställda möjlighet att utveckla sig ytterligare inom sin yrkesroll. Vi tror på att uppmärksamma goda resultat. Stolta och engagerade medarbetare är en av de viktigaste framgångsfaktorerna för kommunen.

Vem bedömer?

Inskickade förslag bedöms av en jury bestående av kommunchef, kommunikationschef och HR-chef. Juryn samråder med förvaltningschefen för de nominerade. Priset delas ut en gång per år och vinnarna presenteras vid en prisutdelning där samtliga chefer och nominerade medarbetare bjuds in. Prisutdelningen sker varje år i december. Information om vinarna presenteras på www.hoganas.se och kommunens övriga officiella sociala medier.

Vid frågor kontakta oss på: kommunen@hoganas.se Senast uppdaterad:
Till toppen