Höganäs är bland de tio bästa kommunerna på Instagram i Sverige!

På vårt Instagram-konto för platsmarknadsföring av vår magiska Kullahalvö delar vi dagligen med oss av bilder från kommunens alla härliga delar.

Vårt​ officiella Instagramkonto Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. (@hoganaskommun) ​har legat på topplistan under lång tid och det är kul att vi behåller topplaceringen. Och extra kul är det såklart när det skrivs artiklar om det.

Om vi tittar på faktiskt antal följare hamnar vi på plats sex (jämfört med plats åtta förra året). Om vi kollar på antal följare i relation till antal invånare i kommunen är vi nya på listan för i år och ligger på plats nio.

Syftet med Instagramkontot är att locka potentiella hitflyttare till platsen och skapa stolthet hos befintliga invånare vilket är en del i kommunens befolkningsmål och vision att få fler att investera i och flytta till Höganäs.

Vi är så stolta över vår vackra plats och vill dela med oss av våra bilder till alla som vill få en glimt av Kullabygden. Vi har tusentals följare från olika delar av landet och världen som alla uppskattar att följa Kullabygdens alla delar året runt.

Här kan du läsa artikeln på Linkedin om de bästa kommunerna på Instagram. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Vid frågor kontakta oss på: kommunen@hoganas.se Senast uppdaterad: