Budgetdialog - vi vill ha dina tankar och idéer inför 2022

Kommunens politiker vill träffa dig för att prata utveckling. Höganäs har stora mål inför budget 2022, vi har valt ut fyra tydliga områden och vi vill ha dina tankar och idéer för att kunna förverkliga dessa mål. Därför ser vi gärna att du kommer till Café Amanda (Höganäs bibliotek) på Euronäsdagen den 28 augusti klockan 10.00–12.00 och hjälper oss att göra målen till verklighet.

Alla partier kommer att vara representerade och medverka för att lyssna in dina åsikter. På plats kommer du även möta tjänstepersoner från kommunen som dokumenterar dina tankar och idéer. Givetvis är evenemanget anpassat utifrån covid-19 och avstånd kan hållas.

Vill du delta?

Observera att en föranmälan via länken nedan krävs för medverkan på plats, vill du lämna din åsikt utan att vara närvarande går det bra att göra det via samma länk, här: https://minasidor.hoganas.se/medborgardialog Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

De fyra mål som vi kommer att ha dialog kring är:

  1. Utveckla varumärket och destinationen Höganäs Kullabygden.
  2. Höganäs stad har en attraktiv och livlig stadskärna.
  3. Erbjuda invånare ett innovativt och varierat kultur- och fritidsutbud, med mötesplatser som skapar möjligheter och förutsättningar för delaktighet och livskvalitet.
  4. Kommunens invånare ska känna trygghet och säkerhet i sitt bostadsområde.
  Vid frågor kontakta oss på: kommunen@hoganas.se Senast uppdaterad:
  Till toppen