Välkända artister till sommarens mat- och sommarfest

För tredje gången anordnar Höganäs kommun en mat- och sommarfest. Mat- och sommarfesten har gratis inträde och pågår den 18 juni 2022 klockan 15.00-24.00 vid Kvickbadet i Höganäs.

Nic Schröder kommer att vara konferencier och leda programmet på scenen som intas av bland annat Miriam Bryant, Bo Kaspers Orkester och Sabina Ddumba.

Höganäs vision 2025 handlar om att vara en upplevelsemotor och en strategi i det arbetet är att växla upp upplevelsenäringen i Kullabygden, just det syftet har även mat- och sommarfesten 2022.

- Det handlar om att ge kommunens invånare en unik mat- och musikupplevelse på sin hemmadestination sommartid samtidigt som vi vill locka besökare från övriga delar av landet till att uppleva Höganäs, säger Herman Crespin, kommunchef i Höganäs kommun.

- Höganäs kommun är arrangör och skapar förutsättningarna för eventet men gör det tillsammans med lokala företag och föreningar. Under dagen sker unik mat- och dryckesförsäljning från Kullabygdens lokala entreprenörer samtidigt som en rad stora artister intar scenområdet, säger Anna Nilsson, näringslivschef i kommunen.

Mat- och sommarfesten är ett aktivitetsområde och är till för alla, stora som små, äldre som yngre. På grund av covid-19 sattes mat- och sommarfesten på paus 2020 och 2021 men nu är det dags igen och med större artister än någonsin.

Mer om mat- och sommarfesten hittar du på
www.hoganas.se/matochsommarfesten2022 Länk till annan webbplats.

Vid frågor kontakta oss på: kommunen@hoganas.se Senast uppdaterad:
Till toppen