Artisterna till årets mat- och sommarfest klara

Carola, Mariette, Kuma och Norlie&KKV - artisterna till årets mat- och sommarfest i Höganäs kommun är klara. Den 17 juni blir det fullt ös på Kvickbadet när några av landets musikstjärnor intar scenen!

Nu kan vi äntligen presentera årets line-up på Mat- och sommarfesten! En stor bredd som vi tror och hoppas lockar alla till Kvickbadet i Höganäs den 17 juni.

Kuma

Vi börjar med lite härliga latinska toner när Kuma från Sydamerika intar scenen och bjuder på en härlig mix av afro-latinska rytmer, reggae och rock'n'roll

Norlie&KKV

Därefter tar Norlie&KKV vid: Sveriges mest ikoniska duo! Med deras musikaliska blandning av oförskämd pop med rötter i hiphop är det omöjligt att stå still.

Mariette

Sedan är det dags för den folkkära artisten Mariette. Mariette bor sen några år tillbaka på Kullahalvön och sågs senast i finalen i Melodifestivalen med låten One day (detta var hennes femte final!).

Carola

Vi avslutar på topp med en av Sveriges största artister genom tiderna: ingen mindre än Carola! I år ger hon sig ut på en stor turné för att fira sina 40 år som artist. Med Carola 4 faces delar hon med sig av sin musikskatt i fyra olika genrer och i Höganäs blir det rock – en fest ni sent kommer glömma!

Till dessa musikupplevelser kan ni addera lokal mat och dryck, allt i en fantastisk inramning. Kom och dansa med oss till solen går ner i horisonten!

Läs mer: välkommen till sommarfesten 17 juni (hoganas.se)

Vid frågor kontakta oss på: kommunen@hoganas.se Senast uppdaterad: