Tillfälligt utegym flyttar till Nyhamnsläge

Sedan mars månad har Höganäs kommun hyrt ett tillfälligt utegym för att undersöka vilka placeringar typer av maskiner som uppskattas av invånarna. Den 23 maj flyttar gymmet vidare till en av byarna, nämligen Nyhamnsläge där det kommer stå till 26 juni.

I Nyhamnsläge planeras det längre fram att byggas ett utegym. Därför har just denna by valts ut för att undersöka hur placeringen fungerar men också vilken typ av utrustning som flest invånare gillar och skulle uppskatta på ett permanent utegym i framtiden.

Invigning

Den 23 maj har vi invigning av utegymmet i Nyhamnsläge mellan klockan 12.00-13.00. Då finns dessutom en instruktör på plats som förklarar för dig hur du på bästa sätt använder utegymmet efter din egen förmåga. Gymmet är placerat bredvid gång- och cykelvägen som går in till Sandskäddevägen.

Vad är unikt med gymmet?

Med möjligheten att justera vikten på maskinerna kan fler dra nytta av gymmet och uppnå en mer dynamisk träning. Varje maskin är utrustad med sensorer som samlar in data om användningen, på så sätt får vi reda på hur många som använder gymmet under perioden och vilka maskiner som är mest populära. Till varje redskap finns det tydliga instruktioner på hur du använder maskinen.

Berätta för oss vad du tycker

Vi hoppas att du kommer vilja prova utegymmet under månaden som det finns på plats i Nyhamnsläge. Nu har du möjlighet att påverka så se till att besvara enkätfrågorna via länken nedan så vi får ta del av din åsikt om utegymmet!

Länk till enkäten: Enkätundersökning av utegym i Nyhamnsläge Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Vid frågor kontakta oss på: kommunen@hoganas.se Senast uppdaterad: