Aktiviteter för gästerna eller brudparet

I Höganäs Kullabygden finns aktiviteter av alla de slag - perfekta både för gästerna och för brudparet på bröllopsresan.

Kullabergs topp - Anordna en picknic på lokalproducerade råvaror och drycker upp på Kullabergs spets med panoramavyer över Öresund.

Höganäs bryggeri - Gå en bryggerivisning och avsluta med ölprovning på ett bryggeri som står för kvalitet, hantverk och passion.

Kvickbadhuset – Utmana dina gäster i att slänga sig ut i 0 gradigt vatten, känslan med en varm bastu efteråt är underbar.

Green Golf – Sporra vinnarskallarna hos gästerna och anordna en golfturnering på Green Golfen vid Kvickbadet.

Kullaleden – Ta med era gäster ut i naturen, det finns många olika sträckor att välja mellan.

Kullahalvöns vingård – Gå en rundtur på en äkta skånsk vingård och smaka på deras olika viner tillsammans med passande tilltugg.

Kullabergs matvandring – Gå en guidad tur genom förtrollande bokskog och frodiga ängar och smaka på de fantastiska delikatesser Kullabygden har att erbjuda.

Kullakajak – Upplev Kullaberg via havet, besök grottor och har ni tur får ni även påhälsning av nyfikna tumlare.

Holy Smoke BBQ Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. – Mitt ute på landet i Bräcke, får ni uppleva riktig amerikansk BBQ, de har även livespelningar vissa kvällar.

Solviken– ta ett historiskt foto med alla gäster iklädda vit, svart randiga baddräkter, badandes i syndens näste i Solviken.

Vid frågor kontakta oss på: kommunen@hoganas.se Senast uppdaterad:
Till toppen