2022

Kulturnatten 17 september.
Välkommen till Kulturnatten som arrangeras i Höganäs den tredje lördagen i september varje år. Upplev musik, spännande dansföreställningar, roliga barnaktiviteter och mycket mer. Kulturnatten 2022 genomförs på gator och torg och är Höganäs kommuns största kulturmanifestation.

kulturnatten

Kulturnatten är ett årligt återkommande evenemang inkluderar kulturarbetare, kultur- och föreningsliv, kulturinstitutioner, företag och andra eldsjälar. Kultur – och fritidsförvaltningen ansvarar för samordningen. I år genomför vi den 23:e Kulturnatten.

Medverkan och idéer
Vill du medverka eller har du frågor och idéer går det bra att kontakta kultursamordnaren via mail.
Om du är intresserad av att stödja Kulturnatten genom ett samarbete eller som sponsor är du välkommen att kontakta projektledningen. Deadline för programmet är 10 juni.

Du får uppleva musik, spännande dansföreställningar, roliga barnaktiviteter och mycket mer. Kulturnatten 2022 genomförs på gator och torg och är Höganäs kommuns största kulturevenemang.

I år har du möjligheten att höra på Prinsessan Christina Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och Carl Otto Werkelid Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. i ett samtal om boken "Hon kallades Daisy" som handlar om Kronprinsessan Margareta, Gustaf VI Adolfs första hustru som dog bara 38 år gammal för drygt 100 år sedan.

Dansa till MEDINA Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. som deltog i Melodifestivalen 2022 med ”In i dimman”.Succéduon var 2000-talets mest älskade hiphopduo som skapade en helt egen musikgenre, Haffla Music. Våren 2022 kom ny musik och duon turnerande flitigt och nu kommer Medina till Höganäs.

Sjungen med när Felicia Takman Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. tar plats på scen och vi hoppas hon bjuder på låten “Dunka dumma hjärta dunka” där det svenska poparvet förädlas med melodier som etsar sig fast på tungspetsen. Felicia skriver personlig pop på svenska där texterna är en stor del av hennes artisteri.

Skratta till Petrina Solange Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. som är en av Sveriges mest renodlade stand up komiker känd för sin råa humor som levereras med bred skånska och skadeglatt leende. Petrina är född 21 augusti 1990 i Angola, är en svensk stand up-komiker. Du kanske känner igen henne från TV.

Välkommen den 17 september och håll utskick i mitten av augusti för fullständigt program.

Vid frågor kontakta oss på: kommunen@hoganas.se Senast uppdaterad:
Till toppen