Teater

I Höganäs finns det fria teatergrupper som själva producerar teaterpjäser samt Riksteaterföreningen som erbjuder externa teaterproduktioner för den vuxna allmänheten.

Teatermasker

Dessutom erbjuder kommunen årligen teater för de minsta barnen på Höganäs Bibliotek och filialer.

Barnteater

Barnteater på Tivolihuset, Höganäs Bibliotek och filialer
Gå in på evenemangskalendern Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. för aktuellt program.

Alla tiders teater

Alla tiders teater är en fri teatergrupp som gjort sommarteater utomhus sedan 1992. Scenerna har framförallt förlagts i Krapperups parkområde. Genom åren har de samarbetat med Fredriksdals Trädgårdar, First Camp Mölle, Citadellet i Landskrona och Kullabergs naturreservat. Sedan många år samarbetar de också med Helsingborgs Stadsteater. Gå till Alla tiders teater Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Höganäs Riksteaterförening

Höganäs Riksteaterförening är en ideell förening som arrangerar ett brett utbud av scenkonst av god kvalitet. Gå till Höganäs Riksteaterförening Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Kullateatern

Kullateatern är en amatörteatergrupp som bildades 1996 i Höganäs av familjen Frånberg. 1996 startades ett teaterprojekt upp med ett 15-tal ungdomar. Detta projekt utmynnade i två föreställningar Skärtorsdag—en dockteaterpjäs samt klassikern Askungen. Detta lade grunden till att Kullateatern bildades 1996 som en amatörteatergrupp. Gå till Kullateatern Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Vid frågor kontakta oss på: kommunen@hoganas.se Senast uppdaterad: