Parkera med husbil

Många vill uppleva friheten det innebär att semestra med husbil. Njut av vackra miljöer, pittoreska byar och natursköna vägar. Det finns flera möjligheter för dig som vill övernatta i din husbil i Höganäs kommun

Reser du med husbil och tänker stanna över natten? I Höganäs får man inte övernatta med husbil eller husvagn på offentlig plats, men ni är varmt välkomna till någon av alla våra ställplatser. Höganäs och Kullabygdens ställplatser har ett varierande utbud av faciliteter och aktivitetsutbud.c

Vill du bo på landet, men med närhet till salta bad och spännande matentreprenörer så är Bläsinge gård med sin fina camping med bra service helt rätt. Här finns även cyklar att hyra om du vill ta dig runt i bygden.

På Kullahalvöns norra sida ligger den söta byn Svanshall. I Hamnen finns en liten restaurang och fantastisk vandring längs med Kullaleden. Många bra gårdsbutiker inom cykelavstånd.

Mitt i natursköna omgivningar med fin utsikt över Kullabygden ligger St: Arilds Golfklubb med en 18-håls parkbana som är rankad som en av 30 bästa anläggningarna i Norden. Havet är aldrig långt borta och många av våra spännande entreprenörer hittar du inom några kilometers avstånd.

Camping och stugby alldeles intill Kullabergs naturreservat. Det finns pool, minigolf, lekplats, restaurang och butik på campingen.

Precis vid en av Kullahalvöns bästa stränder för barnfamiljen, här kan ni njuta av solnedgången. Någon kilometer bort hittar ni Pannkaksladan med alla deras djur och pannkaksbuffé. Passa också på att besöka butikerna på Höganäs outlet.

Med perfekt läge i Höganäs hamn och dess utbud av restauranger. Här finns all service du behöver och fantastik utsikt över sundet.

Alldeles i närheten av både centrum och skog ligger familjevänliga Lerbergets camping. Här har du möjlighet att campa intill stranden eller inne i skogen. Med havet alldeles intill campingen blir det enkelt att ta ett uppfriskande dopp en varm sommardag.

Vill du känna havets bris och se horisonten? På Destination Strandbaden bjuds på en utsikt du annars drömmer om! Här finns 20 st campingplatser på bästa läge, öppet året runt.

Mitt ute på den skånska landsbygden i Nordvästra Skåne 17 km norr om Helsingborg och 7 km öster om Höganäs på en gård ligger denna ställplats. Värdparet som driver detta ställe heter Micke och Birgitta, de vet vad service är, de hälsar alla välkomna till platsen. Här finns pool och jacuzzi och här är alla välkomna från 39 år och uppåt.

Vid frågor kontakta oss på: kommunen@hoganas.se Senast uppdaterad:
Till toppen