Parkering och ställplats för husbilar

Många vill uppleva friheten det innebär att semestra med husbil. Njut av vackra miljöer, pittoreska byar och natursköna vägar. Det finns flera möjligheter för dig som vill övernatta i din husbil i Höganäs kommun. Varmt välkommen till någon av alla våra ställplatser!

Reser du med husbil och tänker stanna över natten? I Höganäs får man inte övernatta med husbil eller husvagn på offentlig plats, men Höganäs och Kullabygdens ställplatser har ett varierande utbud av faciliteter och aktivitetsutbud.

Mitt ute på den skånska landsbygden i Nordvästra Skåne 17 km norr om Helsingborg och 7 km öster om Höganäs på en gård ligger denna ställplats. Värdparet som driver detta ställe heter Micke och Birgitta, de vet vad service är, de hälsar alla välkomna till platsen. Här finns pool och jacuzzi och här är alla välkomna från 35 år och uppåt.

Vill du bo på landet, men med närhet till salta bad och spännande matentreprenörer så är Bläsinge gård med sin fina camping med bra service helt rätt. Här finns även cyklar att hyra om du vill ta dig runt i bygden.

Vill du känna havets bris och se horisonten? Visit Örestrand bjuder på en utsikt du annars drömmer om! Här finns 20 st campingplatser på bästa läge, öppet året runt.

Camping och stugby alldeles intill Kullabergs naturreservat. Det finns pool, minigolf, lekplats, restaurang och butik på campingen.

Med perfekt läge i Höganäs hamn och dess utbud av restauranger. Här finns all service du behöver och fantastik utsikt över sundet.

I utkanten av Höganäs med perfekt läge för den aktive ligger 24 st ställplatser. Här bor du precis vid foten av Höganäs golfklubb och Höganäs sportcenter som erbjuder bastu, bad och gym.

Bo på landet vid fruktträd, hästhagar och fin natur. Här är det nära till affärer, småbåtshamn, badstrand och golfbana. Det finns bra bussförbindelser till Helsingborg, Höganäs och Mölle.

Alldeles i närheten av både centrum och skog ligger familjevänliga Lerbergets camping. Här har du möjlighet att campa intill stranden eller inne i skogen. Med havet alldeles intill campingen blir det enkelt att ta ett uppfriskande dopp en varm sommardag.

I anslutning till Höganäs hamn hittar ni 15 ställplatser. Perfekt läge med närhet till Kvickbadet, Höganäs cítybeach, stadskärnan, Salthallarna och Höganäs hamns utbud av restauranger.

Precis innan du kör in i den pittoreska byn Mölle hittar du denna ställplats. Precis vid ingången till Kullaberg och med gångavstånd både till den mysiga hamnen och salta bad.

Mitt i natursköna omgivningar med fin utsikt över Kullabygden ligger St: Arilds Golfklubb med en 18-håls parkbana som är rankad som en av 30 bästa anläggningarna i Norden. Havet är aldrig långt borta och många av våra spännande entreprenörer hittar du inom några kilometers avstånd.

På Kullahalvöns norra sida ligger den söta byn Svanshall. I Hamnen finns en liten restaurang och fantastisk vandring längs med Kullaleden. Många bra gårdsbutiker inom cykelavstånd.

Perfekt läge i hamnen med den pittoreska byn Viken som närmsta granne. Här finns fyra olika restauranger att välja mellan, galleri och går du upp i byn finns små personliga butiker. Dra på dig badrocken och ta ett dopp innan du går till bageriet och köper frukostfrallorna.

Läs mer om ställplatsen i Vikens hamn

Vid frågor kontakta oss på: kommunen@hoganas.se Senast uppdaterad: