HK-magasinet

HK-magasinet är en medborgartidning som delas ut till alla hushåll i kommunen 3 gånger om året.

Texterna lyfter vad som händer på Kullahalvön, olika resultat och vad som pågår i kommunens verksamheter. Innehållet utgår från kommunens vision och strategier.

Senaste numret av HK-magasinet

Äldre nummer

HK-magasinet sommar 2024 Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Sommarnumret av HK-magasinet är här! I detta numret får du bland annat följa med till några av Kullahalvöns 13 hamnar och så får du träffa familjen Westman som har bor på det nya området Tornlyckan. Vi kan fresta med tips på fina utflykter så som Lerbergsskogen, pop-up parken i Viken eller kanske en vandring?

HK-magasinet vår 2024 Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Årets första nummer och här träffar du Magnus och Yvonne som blev förälskade i vår kommun och bestämde sig för att flytta hit. Du kan läsa om årets tematrädgårdar där du kommer kunna få inspiration i sommar. Och snart, snart får vi komma in i det nya Kulturhuset. Vi är nog många som längtar. Här får du en lite förtitt från insidan.

HK-magasinet höst/vinter 2023 Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Höstens - och årets sista - nummer av HK-magasinet är här! Med läsning som ger dig både information och inspiration till en härlig höst och vinter på Kullahalvön.

HK-magasinet sommar 2023 Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Sommarnumret av HK-magasinet är här! Få tips på allt från litteratur som har anknytning till Kullahalvön, till badplatser och mysiga stopp på cykelrundan i sommar.

HK-magasinet vår 2023 Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
I det här numret får du en glimt av hur Widdings villa ser ut på insidan. Du får också ta del av medborgarundersökningen som har gjorts i Höganäs, och så berättar stadsmiljöavdelningen om sitt mål att plantera 100 nya träd om året. Sist men inte minst så vill vi tipsa om intervjun med Wilhelm som är en av våra handledare på Utvecklingscentrum.

 

HK-magasinet höst/vinter 2022
Höstnumret är här och vi inspirerar er till att tillvara skörden och att komma ut i naturen och upptäcka Kullaleden. Vi berättar om vad Hela Höganäs på riktigt gav till invånarna och så får vi träffa några Kullabor som bor och verkar här.

HK-magasinet sommar 2022
Sommarnumret av HK-magasinet är här! Nio Kullabygdsbor bjuder på sina bästa smultronställen. Vi besöker Höganäs nya mötesplats Salthallarna och så träffar vi initiativtagaren och nya styrelseordföranden för vårt nya konstcentrum.

HK-magasinet vår 2022 Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Årets första nummer och temat är "Ett Höganäs för alla". Vi vill belysa att Höganäs verkligen är för alla - Höganäs ska kännas tillgängligt, tryggt och välkomnande. Du blir även inbjuden till mötesdagarna "Hela Höganäs på riktigt" - dagarna där vi vill möta invånarna och föra dialoger. Och så pratar vi hållbarhet. Både när det gäller att sortera rätt, använda mindre vatten och att odla mer hållbart.

 

HK-magasinet höst/vinter 2021 Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
, 41.8 MB, öppnas i nytt fönster.
Temat är hälsa och här kan du bland annat läsa om hur du badar dig frisk, gör skogsbad och yoga i naturen.

HK-magasinet sommar 2021 , 41.8 MB, öppnas i nytt fönster.
Detta HK-magasinet för sommaren innehåller ett flödande vattentema rakt igenom. Du får bland annat tips på hur du hjälper till att minimera risken för att vattenbrist ska uppstå i sommar på sidorna 28-29. Och du kan självklart läsa mer om att Höganäs kommun har Sveriges bästa kranvatten! På sidorna 22-23 lyfter vi utmärkelsen som vi är jättestolta över. Samma uppslag har också inspirerande recept på svalkande drycker gjorda på vårt goda kranvatten.

HK-magasinet vår 2021 Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Nyblivna kommuninvånaren Mello-Mariette berättar om hur det gick till när hon hittade kärleken i vackra Kullabygden. Tidningens tema är digitalisering och beskriver hur kommunen jobbar med att du som invånare och besökare ska få så effektiv och bra service som möjligt genom olika digitaliseringsprojekt.

 

HK-magasinet höst/vinter 2020 Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Med information och inspiration för en härlig höst och vinter i Höganäs Kullabygden.

HK-magasinet sommar 2020 Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Om att semestra hemma och hur invånare och besökare kan njuta av sommaren i Höganäs Kullabygden på ett corona-säkert sätt.

HK-magasinet vår 2020
Ett nummer om en hälsosam livsstil - både fysiskt och psykiskt.

 

HK-magasinet höst/vinter 2019
Hållbarhetstema med kommunens hållbarhetsutvecklare, hållbara evenemang och jul i Höganäs.

HK-magasinet sommar 2019 Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Få koll på vad sommaren har att erbjuda i Höganäs Kullabygden.

HK-magasinet vår 2019 Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Så är det att jobba inom Höganäs kommun - möt en planarkitekt, VA-ingenjör och en verksamhetschef.

Vid frågor kontakta oss på: kommunen@hoganas.se Senast uppdaterad: