Vi firar Höganäs Omsorg AB fem år

Höganäs kommuns omsorgsbolag HOAB fyller fem år och det firas i Tivolihuset fredagen den 28 oktober.

- Vi vill uppmärksamma allt det goda arbete som har gjorts under åren och bjuder in alla som är intresserade till jubileumsfesten, omsorgstagare, medarbetare, anhöriga och andra. Det har skett en stor utveckling och vi fortsätter att utmana oss själva, säger Viweca Thoresson som är VD för Höganäs Omsorg AB.

Höganäs kommun var tidigt ute med att bilda ett omsorgsbolag hösten 2017. Bolaget har omkring 800 anställda som arbetar inom hemtjänst, på särskilda boenden, hemsjukvård och LSS.

Vid jubileumsfirandet i Tivolihuset den 28 oktober klockan 10.00-15.00 blir det utställningar där våra olika verksamheter presenterar sig och på scenen delar vi med oss av vårt sätt att arbeta. Styrelse och ledning finns på plats för dialog och det går att ta en tur med HOAB:s egna bussar för att se var våra verksamheter finns. Under dagen bjuds det på mingelmat och fika, och daglig verksamhet kommer att spela och sjunga.

Två nya priser delas ut i samband med firandet. Det är Stora kvalitetspriset och Pris för digital transformation. Vinnarna avslöjas i samband med prisutdelningen.

Varmt välkommen att fira med oss!

Ta del av hela programmet för firandet av HOAB 5 år. , 527.8 kB, öppnas i nytt fönster.

Affisch HOAB 5 år
Vid frågor kontakta oss på: kommunen@hoganas.se Senast uppdaterad:
Till toppen