Kompetens- och utvecklingscentrum

Höganäs Utvecklingscentrum är kommunens arbetsmarknadsenhet med uppdrag att stötta dig som står utanför arbetsmarknaden att – utifrån dina förutsättningar – bli självförsörjande genom arbete eller studier.

Höganäs kommun vill också erbjuda hjälp till dig som invånare i Höganäs och som är utan jobb. Du kan besöka oss på öppet hus och få hjälp och tips i ditt jobbsökande eller om du behöver hjälp i kontakten med arbetsförmedlingen.

Har du blivit uppsagd, varslad eller permitterad? Du får kanske inte får arbetstimmar i den omfattning du är van vid? Har aldrig jobbat i Sverige. Du har slutat skolan och söker ditt första jobb. Vad händer nu?

Våra uppdragsgivare är framförallt Arbetsförmedlingen Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och Socialförvaltningen. Samtidigt finns det arbetsplatser som inte kan hitta vikarier för att ersätta de som är sjuka och måste stanna hemma.

Vi träffar kanske din blivande personal! Hör av dig till oss om du behöver anställa eller vill erbjuda praktik eller arbetsträning åt någon som behöver det. Det kan vara vägen till anställning för den som saknar tidigare erfarenhet eller behöver hitta nya arbetsuppgifter och ett sätt för dig som arbetsgivare att hitta rätt person.

Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss på Utvecklingscentrum för hjälp och information.

Vi vill nu hjälpa till med snabb matchning. Ring eller mejla oss så bestämmer vi hur vi ska mötas.

Adress: Verkstadsgatan 13, 263 39 Höganäs
Telefon: 042-33 73 40

Skicka meddelande till kommunen

Vid frågor kontakta oss på: kommunen@hoganas.se Senast uppdaterad:
Till toppen