Lediga jobb

Vill du arbeta med och för människor? Vill du arbeta i en framtidskommun med goda möjligheter att utvecklas? Då är du på helt rätt ställe.

Att söka jobb och leta sig vidare i karriären tar tid. När du vet vad du vill göra, gäller det att hitta de jobb som motsvarar dina önskemål. Här hittar du alla våra lediga jobb, hoppas några är för dej!

Höganäs kommun är, tillsammans med sina kommunala bolag, Höganäs största arbetsgivare. Sammanlagt cirka 200 befattningar och professioner är verksamma hos oss. Detta innebär att vi löpande söker nya medarbetare att växa tillsammans med.

Uppdatering 2 maj:
Systemet Offentliga Jobb är nu uppe i drift igen.

Till dig som sökande: Om du ansökt eller uppdaterat din ansökan den 23:e april klockan 00.00 till den 24:e april klockan 06.10, ber vi dig ansöka eller uppdatera din ansökan igen, allt för att säkerställa att vi inte missat din ansökan/uppdatering under tiden vi har haft problem med driftstörning. Detta gäller endast mellan ovan nämnda klockslag. Har du frågor om din ansökan ber vi dig kontakta namngiven person i annonsen.

Gäller från 26 april:
Systemet för kommunens lediga jobb – Offentliga jobb – har tekniska problem och felsökning pågår.
Därför syns inte listan med lediga jobb på vår webbplats och vi kan inte heller komma åt de ansökningar som har kommit in.

Systemleverantören har högsta prioritet på att åtgärda problemet men kan i nuläget inte säga när det kommer att vara löst.

Kommunen kommer inte åt de ansökningar som har kommit in via vårt ordinarie system och kan därför inte heller kontakta dig som har skickat in en ansökan. Om du väntar på ett svar på en ansökan återkommer vi till dig så snart systemet är online igen. Om du vill söka jobb hos oss - avvakta lite så tar vi emot din ansökan när systemet är tillgängligt igen.

Alla lediga jobb i Höganäs kommun

Kommunen som arbetsgivare

Läs mer om hur det är att jobba i Höganäs kommun

Möt våra medarbetare

Här kan du läsa hur våra medarbetare trivs med att jobba i Höganäs kommun

Jobba som vikarie

Vill du arbeta med och för människor? Bli vikarie hos oss!

Bli deltidsbrandman i kommunen

Här får du reda på mer om hur det är att bli deltidsbrandman.

Vid frågor kontakta oss på: kommunen@hoganas.se Senast uppdaterad: