Vikarie inom skola och förskola

Vill du jobba som vikare inom förskola, grundskola eller gymnasiet? Vi behöver alltid kompetenta, engagerade och tillgängliga vikarier som är redo att ställa upp för hela barnet – hela vägen!

Du kan arbeta i alla våra verksamheter, förskola, årskurs F–9, särskola, fritidshem och specialverksamheter. Till skolornas vikariebanker söker vi dig som har ett intresse för barn och unga.

Vem kan jobba hos oss?

Att jobba inom utbildningsförvaltningens verksamheter är mycket mer än bara ett arbete, det är ett sätt att vara. Vi är säkra på att du har en glöd för yrket och en positiv inställning till livet som smittar av sig på barnen och eleverna. Det viktigaste är att du har hjärtat på rätta stället och är säker på hur du på bästa sätt skapar förtroende hos barn och unga och ger dem en meningsfull plats att vara på.

Vi söker dig som vill jobba inom förskola, grundskola, gymnasieskola och fritidshem. Alla anställningarna är timanställningar.

Intresseanmälan

Genom att klicka på knappen nedanför kommer du till vår vikariepool där du kan lägga in en intresseanmälan.

Vanliga frågor och svar

Gör din intresseanmälan via vår vikariepool här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. eller sök utlysta tjänster här.

Rekrytering sker löpande. Det kan dröja innan vi har hunnit besvara alla ansökningarna. Vi kommer löpande ge besked till samtliga sökande, vare sig du fått jobb eller inte.

Vi vill gärna att du i ditt personliga brev så utförligt som möjligt beskriver dig själv som person.

Vi vill gärna att du även anger:

  • Vilket område/yrke du är intresserad av
  • Vilka tider på dygnet du kan arbeta (dag/kväll/natt/dygn)

Vi erbjuder visstidsanställning på timmar och arbetstiderna är dagtid måndag - fredag.

Vid frågor kontakta oss på: kommunen@hoganas.se Senast uppdaterad:
Till toppen