Höganäs - väl värt att investera i

På Kullagymnasiet arbetar vi med stort engagemang för att du ska nå dina mål och förverkliga dina drömmar. Vi erbjuder sex program. Här hittar du allt om våra program.

På Kullagymnasiet får du möjligheten att knyta internationella kontakter och uppleva kulturella möten såväl hemma som ute i världen.

På Kullagymnasiet erbjuder vi dig som vill kombinera dina studier med din idrottsatsning personlig coachning och anpassat schema.

 • Välkommen på inspirationskväll!

  Tisdag 25 oktober är det inspirationskväll här på Kullagymnasiet för dig som går i nian. Då får du möjlighet att träffa framtida klasskamrater, lärare, studie- och yrkesvägledare och rektorer. Vi börjar 19.00 i matsalen på Kullagymnasiet. Alla är på plats för att hjälpa dig med allt det du vill veta.

  Publicerad 6 oktober 2016
 • Föräldramöte åk 1

  Välkommen till informationsträff på Kullagymnasiet tisdagen den 30 augusti kl.18.30. Samling sker i matsalen där en presentation av Kullagymnasiet äger rum. Därefter samlas ni klassvis tillsammans med mentorerna för ytterligare information och eventuell rundvandring. Under kvällen serveras kaffe eller te. Välkommen!

  Publicerad 25 augusti 2016
 • Höstterminen börjar den 17 augusti

  Höstterminen börjar osdagen den 17 augusti. Ettorna samlas i Tivolihuset klockan 09.00 och tvåor och treor börjar klockan 09.00 på Kullagymnasiet med mentorstid.

  Publicerad 16 juni 2016