Höganäs - väl värt att investera i

På Kullagymnasiet arbetar vi med stort engagemang för att du ska nå dina mål och förverkliga dina drömmar. Vi erbjuder sex program. Här hittar du allt om våra program.

På Kullagymnasiet får du möjligheten att knyta internationella kontakter och uppleva kulturella möten såväl hemma som ute i världen.

På Kullagymnasiet erbjuder vi dig som vill kombinera dina studier med din idrottssatsning personlig coachning och anpassat schema.

  • NA-dag 27 januari

    Fredag 27 januari är det NA-dag på Naturvetenskapsprogrammet. Dagen är schemabrytande för samtliga elever på NA. På förmiddagen kommer före detta elever och berättar om vad de gör idag. På eftermiddagen är det samarbetsövningar för årskurs 1 och 3. Årskurs 2 har uppstart för projektet Naturvetenskapens stora tänkare aka Gubbar och gummor.

    Publicerad 18 januari 2017
  • Höganäshem och Kullagymnasiet inleder miljösamarbete

    Den 17 november inleder Höganäshem och Kullagymnasiet ett samarbetsprojekt vars mål är att underlätta hyresgästernas sopsortering genom tekniska lösningar, information och utformning av miljön. Projektet genomförs inom Höganäshems område Kolonien (Långarödsvägen 44-54) och omfattar tre miljöhus. Området består av 126 lägenheter.

    Publicerad 17 november 2016