Gymnasiemässa i Helsingborgs Arena

  • 20 nov
  • Helsingborg

Gymnasieskolorna i Familjen Helsingborg ställer ut, ta chansen att ställa frågor och ta reda på allt du vill veta om Kullagymnasiet! Du och en anhörig får en total överblick av gymnasieskolornas samlade utbud, program och inriktningar.

Mingla runt, bli inspirerad och skaffa dig information inför gymnasievalet. Ställ frågor och prata med lärare och elever i de olika montrarna, passa på att hämta in så mycket information som möjligt. Du har även möjlighet att prata med en studie- och yrkesvägledare.

De flesta programmen finns på flera skolor och då ger Gymnasiemässan dig en unik chans att få en uppfattning om vilken skola som erbjuder det som passar just dig! Kursutbud, storlek på skolan, profilering, arbetssätt etc.

Mässan hålls i Helsingborg Arena, A- och B-hallen, Mellersta Stenbocksgatan 14 lördagen den 20 november mellan klockan 10.00 och 15.00. Fri entré.

Anmälan krävs

Tillsammans gör vi vad vi kan för att hålla nere smittspridning. Du behöver därför anmäla dig för att komma in på mässan. Anmälan är öppen för dig och en medföljande anhörig.

Anmäl dig här: https://eservice.helsingborg.se/H492

Mer information

Datum:

Tid:

10:00 - 15:00

Ort:

Helsingborg

Plats:

Helsingborgs Arena

Kontakt:

Vid frågor kontakta oss på: kommunen@hoganas.se Senast uppdaterad:
Till toppen