Öppet hus

  • 27 januari 2022
  • 16.00 - 18.30
  • Höganäs, Kullagymnasiet

Den 27 januari 16.00-18.30 bjuder vi in elever i årskurs 9 och vårdnadshavare till Öppet hus på Kullagymnasiet. Under kvällen kommer vi att visa vår fina skola, presentera program och profiler och vi visar hur du kan kombinera träning och plugg. Varmt välkomna att träffa elever och personal från Kullagymnasiet!

Från och med 1 december måste du visa upp ett giltigt vaccinationsbevis för att komma in på allmänna sammankomster och offentliga tillställningar inomhus med fler än 100 personer på plats. För att vaccinationsbeviset ska vara giltigt behöver du ha fått minst två doser av vaccinet samt visa upp giltig legitimation.

Vaccinationsbeviset ska visas på inomhusevenemang såsom föreläsningar, idrottsevenemang, teater, utställningar, film och konserter som samlar fler än 100 personer på plats. Syftet är att begränsa den ökade smittspridningen av Covid-19 hos ovaccinerade och göra besöket så säkert som möjligt. Vaccinationsbeviset gäller för personer från 18 år och uppåt.

Höganäs kommun följer och agerar efter Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Informationen uppdateras löpande. Tillsvidare gäller Folkhälsomyndighetens allmänna råd.

Kontakt

Vid frågor kontakta oss på: kommunen@hoganas.se Senast uppdaterad:
Till toppen