Öppet hus 11 maj (åk 8)

  • 11 maj 2022
  • 11.00 - 15.00
  • Höganäs, Kullagymnasiet

Kullagymnasiet bjuder in elever i årskurs 8 för att redan nu visa vad vi på Kulla har att erbjuda. På gården utanför Kullagymnasiet kommer varje program ha platser där de presenterar programmet och dess inriktningar. Vi kommer också introducera vårt utbud för dig som vill kombinera dina gymnasiestudier med din idrott.

Plats: Kullagymnasiet, utomhus vid utspringsplatsen för studenter
Målgrupp: åk 8, grundskolorna i Höganäs kommun
Transport: Buss till och från Vikenskolan, Jonstorpskolan och Nyhamnsskolan anordnas av Kullagymnasiet. Övriga skolor löser transporten själva.
När: 11 maj
10-11 Jonstorpskolan, Pålstorpskola, Brunnby skola och Montessoriskolan Tellus
12-13 Nyhamnskolan, Tornlyckeskolan och Vikenskolan
13-14 Lerbergskolan och Bruksskolan

Välkomna!

 

Från och med 1 december måste du visa upp ett giltigt vaccinationsbevis för att komma in på allmänna sammankomster och offentliga tillställningar inomhus med fler än 100 personer på plats. För att vaccinationsbeviset ska vara giltigt behöver du ha fått minst två doser av vaccinet samt visa upp giltig legitimation.

Vaccinationsbeviset ska visas på inomhusevenemang såsom föreläsningar, idrottsevenemang, teater, utställningar, film och konserter som samlar fler än 100 personer på plats. Syftet är att begränsa den ökade smittspridningen av Covid-19 hos ovaccinerade och göra besöket så säkert som möjligt. Vaccinationsbeviset gäller för personer från 18 år och uppåt.

Höganäs kommun följer och agerar efter Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Informationen uppdateras löpande. Tillsvidare gäller Folkhälsomyndighetens allmänna råd.

Kontakt

Vid frågor kontakta oss på: kommunen@hoganas.se Senast uppdaterad:
Till toppen