Framtidsspaning årskurs 8

  • 4 maj 2023
  • 10.00 - 14.15

Kullagymnasiet presenterar program och inriktningar för elever i årskurs 8 i Höganäs kommun. Välkommen att träffa lärare och elever från Kullagymnasiet och passa på att ställa dina frågor inför ditt gymnasieval.

Redan vårtermin i årskurs 8. Hjälp vad tiden går fort! Innan du vet ordet av det är det dags för ett nytt sammanhang med nya och gamla vänner. Vi tänker så klart på när du stiger in på Kullagymnasiet nästnästa höst.

Kullagymnasiet har allt! En bra skola med hög kvalitet i undervisningen och program som lockar hela kommunen. Det är viktigt att ditt val blir rätt. Det program du väljer kommer färga dina studier tre år framåt. Vi vill därför redan nu bjuda in dig för att visa vad vi på Kulla har att erbjuda!

På gården utanför Kullagymnasiet kommer varje program och dess profiler presenteras. Vi kommer också introducera vårt utbud för dig som vill kombinera dina gymnasiestudier med din idrott.

Plats: Kullagymnasiet, utomhus vid utspringsplatsen för studenter.
Målgrupp: årskurs 8, grundskolorna i Höganäs kommun.
Transport: Buss till och från Vikenskolan, Jonstorpskolan och Nyhamnsskolan anordnas av Kullagymnasiet. Övriga skolor löser transporten själva.

Kontakt

Vid frågor kontakta oss på: kommunen@hoganas.se Senast uppdaterad:
Till toppen