Ungdomsbiljetten gäller till 31 juli

Passa på att resa Skåne runt! Skånetrafikens Ungdomsbiljett gäller i hela Skåne ända fram till 31 juli för gymnasieungdomar.

Under vårterminen har alla ungdomar i gymnasieålder i Höganäs kommun fått chansen att prova Skånetrafikens Ungdomsbiljett. Kortet gör det möjligt att resa fritt i hela Skåne sju dagar i veckan och vi hoppas att det har inspirerat till resande med Skånetrafiken. Ungdomsbiljetten gäller ända fram till 31 juli, så ta chansen att upptäcka Skåne i sommar!

Skolbiljetten gäller från och med skolstart i augusti
Från och med skolstart i augusti är det Skolbiljetten som gäller. Den ger alla gymnasielever som är folkbokförda i Höganäs kommun möjlighet att resa fritt i hela Skåne, dygnet runt, måndag till fredag, från skolstart till terminsslut. Om du har ett resekort sedan tidigare så kommer det att laddas med Skolbiljetten i samband med skolstart.

Nya resekort som är laddade med Skolbiljetten skickas i samband med skolstart till folkbokföringsadressen till de ungdomar som når gymnasieålder detta år.

På Skånetrafikens hemsida finns mer information om de olika biljetterna: Skånetrafiken skola Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Här kan du läsa mer om busskort: Busskort Kullagymnasiet

Vid frågor kontakta oss på: kommunen@hoganas.se Senast uppdaterad: